Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Συμβουλες Για Αρχικα Βηματα Ανακαίνισης Και Ενδοδαπεδια Με Α/Θ


giabritsos

Recommended Posts

Ακουσα οτι θα αρχισει το εξοικονονω παλι οποτε θα βαλω οσα περισσοτερα μπορω στο σπιτι.σκεφτομαι και ηλιοθερμια η φωτοβολταικα πανελ για δικη μου χρηση αμα μπορεσω βεβαια.το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι δραμα και εδω στην επαρχια γενικα υπαρχουν πολλα παραπονα για τους μηχανικους οσον αφορα την εμπειρια τους και τα προιοντα που πουλανε.πως θα βρω καποιον να με βοηθησει και στη θερμανση αλλα και ολοκληρωτικα σε μια ανακαινιση σπιτιου και ανεργειακη αναβαθμιση;απο μακρια αναλαμβανουν ;αξιζει να ψαχτω θεσσαλονικη;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 87
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Giabritsos γειά σου, μην ψάχνεις να βρεις ένα μηχανικό που τα ξέρει όλα.

 

Επισκέψου 2 – 3 στη περιοχή σου και συζήτησε μαζί τους. Κάποιοι ενδεχομένως να μην πουλάνε μόνο. Σε ενδιαφέρει κάποιος ο οποίος θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Κάποιος ο οποίος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να βρείτε μαζί μια λύση ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου.

Πραγματικά έχω χάσει πελάτες οι οποίοι έρχονται στο γραφείο και χωρίς να ξέρουν τη θέλουν, νομίζουν ότι θα απαντήσει ο μηχανικός άμεσα με τιμή και λύσεις. Ίσως και αυτοί (ιδιώτες) που κάνουν παράπονα το ίδιο πιστεύουν.

 

Πραγματικά όπως και με τα αρχιτεκτονικά έτσι και οι εγκαταστάσεις θέλουν συζήτηση και όχι λύσεις του συρταριού. Κάθε σπίτι και κάθε ιδιοκτήτης είναι μια νέα πρόκληση. Και μη ξεχνάς ότι η τεχνολογία προχωρά καλπάζοντας . . .

 

Σε άλλη περίπτωση σίγουρα μπορείς να βρεις κάποιον από άλλη περιοχή (και από Θεσσαλονίκη).

Link to comment
Share on other sites

Αν καταφερω και μπω στο προγραμμα θα κανω επιδαπεδια ,αντλια θερμοτητας ηλιακο,επισης αν μπορω στο ιδιο προγραμμα να βαλω ηλιοθερμια σαν υποβοηθηση η φωτοβολταικα για ρευμα χρησης και οχι να το πουλαω θα το κανω.επισης θα κανω μονωση στο σπιτι.απο εκει και περα θα παρω επιπλεον μικρο δανειο για να τελειωσω το σπιτι αλλαζοντας καποιους τοιχους στο σπιτι ,μεγαλωνοντας το μπαλκονι αφου φερω εναν τοιχο πιο μεσα μικραινοντας το μπαλκονι και τελος να κανω το πατωμα μισο πλακακι μισο πατητη τσιμεντοκονια

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Γιαυτο αναρωτιεμαι αν καποιος που ασχολειται με θερμανση και ειναι ομως πτυχιουχος μηχανικος μπορει να με βοηθησει και με τα υπολοιπα.τοιχους κλπ

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Έχεις οικονομικά ξεφύγει ήδη!!!! δεν ξέρω αν θα βρεις τα χρήματα εφόσον δεν έχεις δικά σου και πας το 100% με δάνειο με πιθανότητα 1 στις 2000 αιτήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Για τα υπολοιπα τι συμβουλευομαι;αρχιτεκτονα;

Παντως χτες ειχε σημοσιευμα οτι το προγραμμα θα ξεκινησει το αργοτερο απριλιο .παντως αξιζει να περιμενω λιγο

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.