Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι την 28η Μαρτίου το β΄ και γ΄ μέρος του ν/σ για τις δημόσιες συμβάσεις


Engineer

Recommended Posts

Tέθηκε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση το δεύτερο και το τρίτο μέρος του σχεδίου νόμου για τις δημόσιες συμβάσεις με τίτλο: "Ανάθεση και Εκτέλεση Συμβάσεων Έργων, Μελετών, Προμήθειας Αγαθών και Υπηρεσιών - Βιβλία II και IIΙ".

 

Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα opengov.gr: οι υπουργοί Οικονομίας - Ανάπτυξης - Τουρισμού, Υποδομών - Μεταφορών - Δικτύων, έθεσαν από σήμερα 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τα Βιβλία ΙΙ και ΙΙΙ σχεδίου νόμου που αφορούν στην "Ανάθεση και Εκτέλεση Συμβάσεων Έργων, Μελετών, Προμήθειας Αγαθών και Υπηρεσιών (Μεταφορά στην Ελληνική Έννομη τάξη της Οδηγίας 2014/25/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 26ης Φεβρουαρίου 2014 σχετικά με τις προμήθειες φορέων που δραστηριοποιούνται στους τομείς του ύδατος, της ενέργειας, των μεταφορών και των ταχυδρομικών υπηρεσιών και την κατάργηση της οδηγίας 2004/17/ΕΚ.) και στην Διακυβέρνηση" και καλούν τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 28η Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους για θέματα, όπως για τις μεικτές συμβάσεις, αλλά και τις δημόσιες συμβάσεις που αφορούν στην άμυνα και την ασφάλεια, στον ηλεκτρισμό, στο φυσικό αέριο, τα λιμάνια και αερολιμένες, το νερό, υπηρεσίες μεταφορών, ταχυδρομικές υπηρεσίες, εξόρυξη πετρελαίου, φυσικού αερίου και άλλων στερεών καυσίμων. Αλλά και για θέματα όπως, οι μέθοδοι υπολογισμού της εκτιμώμενης αξίας των συμβάσεων, ειδικές εξαιρέσεις για συμβάσεις υπηρεσιών, για συμβάσεις κατ’ αποκλειστικότητα, για υπεργολαβίες και άλλα πολλά διαδικαστικά ζητήματα.

 

 

http://www.opengov.gr/ypoian/?p=6997

 

Τα σχετικά άρθρα (1 έως 237) του α΄ μέρους του ν/σ για τις δημόσιες συμβάσεις, που έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση βρίσκονται στον ακολουθο σύνδεσμο:

 

http://www.opengov.gr/ypoian/?p=6339

 

Πηγή: http://www.capital.g...osies-sumbaseis και http://www.iekemtee....

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.