Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αλλαγή χρήσης


sotmich

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση! Καθώς θέλω να υποβάλλω αίτηση για την επιχορήγηση για το προγραμμα του ΕΣΠΑ για τους αυτοαπασχολούμενος, είδα ότι ζητά ο χώρος που θα δηλωσω να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο ώς επαγγελματικος χώρος! Εγώ έχω δικό μου διαμέρισμα και άνοιξα γραφείο ως ελευθερος επαγγελματιας φέτος, δήλωσα την έδρα στην εφορία στον ΟΑΕΕ ολα έτοιμα! Δεν έκανα κάποια ειδική αίτηση για να φαίνεται η χρήση της ιδιοκτησιας... Τώρα φαίνεται ως γραφείο ή ως κατοικία? Τι πρέπει να κάνω να αλλάξω χρήση αν χρειαζεται?
 

Link to comment
Share on other sites

Έχεις μπλέξει έδρα ΕΣΠΑ, έδρα απλής έναρξης επαγγέλματος και χρήση κτιρίου στην πολεοδομία...!!! Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

 

Είσαι οφ τόπικ εδώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλησπέρα, έχω μία περίπτωση αλλαγής χρήσης όπου απαιτείται η έκδοση άδειας δόμησης. Όσον αφορά την αρχιτεκτονική μελέτη αλλάζει η κάτοψη ισογείου, μία όψη και οι δύο τομές. Η ερώτησή μου είναι: στον φάκελο αρχιτεκτονικών τις υπόλοιπες κατόψεις (υπογείου-ορόφου εν προκειμένω) αλλά και τις 3 όψεις που δεν αλλάζουν, βάζω ακριβές αντίγραφο των υφιστάμενων σχεδίων ή πρέπει να κάνω αντίγραφο με τη δική μου πινακίδα και να τις σφραγίσω? Στις δικές σας πολεοδομίες τι από τα δύο ζητάνε?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.