Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Elon Musk: Το Autopilot της Tesla μειώνει τα ατυχήματα κατά 50%


Engineer

Recommended Posts

Σύμφωνα με το Electrek, ο Elon Musk, CEO της Tesla, υποστηρίζει ότι η λειτουργία Autopilot της εταιρείας, η οποία καθιστά το όχημα ημι-αυτόνομο, μειώνει τις πιθανότητες τροχαίου δυστυχήματος κατά 50%.

 

Για την ακρίβεια, ο Elon Musk δήλωσε: "Οι πιθανότητες ατυχήματος είναι μειωμένες κατά 50%, εάν έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία Autopilot, ακόμη και την πρώτη έκδοση". Τις συγκεκριμένες δηλώσεις πραγματοποίησε σε ένα event στη Νορβηγία, χωρίς όμως να προσφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες και ποσοστά.

 

Η λειτουργία Autopilot αναμένεται να βελτιώνεται συνεχώς, καθώς η Tesla την εξελίσσει και αντιμετωπίζει bugs που κάνουν την εμφάνισή τους.

 

Το Autopilot έκανε αρχικά την εμφάνισή του στο Model S και στη συνέχεια, η Tesla το πρόσθεσε στο Model X και στο Model 3. Η εταιρεία το παρουσιάζει κυρίως ως υποστηρικτική λειτουργία προς τον οδηγό. Τον περασμένο Ιανουάριο, η εταιρεία πραγματοποίησε και μερικές αλλαγές στο σύστημα για να το κάνει ακόμη πιο ασφαλές.

 

Πηγή: http://www.insomnia....

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.