Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ρευματοδότηση κατοικίας με οικοδομική άδεια πριν το 1995


redondo7

Recommended Posts

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να δηλωθεί διαμερισμάτοση,με πληρωμή 500 ευρώ παράβολο,χρήματα που πρέπει να μαζέψω,και δεν ξέρω αν γίνει αποδεκτό,δεν γνωρίζω την διαδικασία,αν γίνεται με δόσεις η πληρωμή κτλ,αρκεί να ενταχθείστον νόμο.......

Link to comment
Share on other sites

Συνεπώς το σκέφτηκες κι εσύ...

 

Αν δε βρείς λύση, προχώρησε στο άνωθεν. 500ε το πρόστιμο, μια μικρή αμοιβή που θα δώσεις σε ένα μηχανικό. Θα μου πεις, να τακτοποιήσουμε κατι νομιμο; λογικά θα βρεί ο συνάδελφος κάποιο τρόπο.

 

Φυσικα τα 500ε του παραβολου (515ε) πρεπει να εξοφληθούν εφαπαξ. 

Link to comment
Share on other sites

δεν γνωρίζω.... απλά το είδα... και είπα να το βάλω μήπως και βοηθηθεί...

 

σίγουρα, πάντως, αν αποτανθεί σε συνάδελφο θα του βρει λύση....

Edited by astrah
Link to comment
Share on other sites

Όλα όσα αναγράφει η συγκεκριμένη σελίδα,τα γνωρίζω,είναι για τα θηρία και μόνο ότι άφησαν συγκεκριμένες χρονολογίες,εκτός τροπολογίας,αν η άδεια μου ήταν 30.12.89 ή 01.01.1995,δεν θα είχα πρόβλξμα να πάρω ρεύμα!Στην εφορία γνωρίζουν την αδικία και μου έχουνε αναφέρει ότι κανένας δεν κανει αίτηση για έλεγχοαπό την εφορία,για να πληρώσει κερατιάτικα!Υποτίθετε πως θα άλλαζε με τροπολογία,το συγκεκριμένο πρόβλημα,με το φορολογικό που περάσανε,δεν μπορώ να το διαπιστώσω αν έχει γίνει,αν έχει κάποιος καλύτερη πληροφόρηση,ας βοηθήσει!

Link to comment
Share on other sites

Όποιος γνωρίζει αν έχει γίνει ρύθμιση στην συγκεκριμένη νομοθεσία,για την ηλεκτροδότηση των οικοδομικών αδειών,ας κάνει τον κόπο να ενημερώσει.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα φίλοι μου,προχθές πέρασα από την εφορία,ρώτησα αν έχει γίνει νομοθεσία που να καταργεί την προηγούμενη,για την χορήγηση σφραγίδας από την εφορία,σχετικά με τι οικοδομικές άδειες,και η απάντηση ήταν ότι δεν άλλαξε τίποτα!Μήλισα με μια προισταμένη,η οποία είπε να φτιιάξω φάκελο με μηχανικό,που να περιέχει βεβαίωση ικα για τα πληρωμένα ένσημα,κατάσταση ότι έγιναν εργασίες πριν το 1995,και αποδείξεις για όσες έγιναν μετά το 1995.Στον φάκελο περνάνε και οι πληρωμές του μηχανικού για μελέτη και επίβλεψη;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.