Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Φορο-σοκ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων - Μεγάλες αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ


Engineer

Recommended Posts

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ :mrgreen::shock:8-)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=vw0nHaD8DP8

 

 

στο 1 εκ  φολοουερς θα κάνει πολιτικό κίνημα :mrgreen:

 

ΜΠΟΡΕΊ να τον δουμε και βουλευτή....

όπως λεει και ο λαός οι άλλοι καλύτεροι έιναι?

ή ποσο χειρότερα να πάνε τα πραγματα?

 

 

παλιά ο κόσμος ήθελε να σπουδάσει να μορφωθεί να αναβαθμίσει τη ζωή του

ΤΩΡΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=csteuRbeazQ

Edited by akius
Link to comment
Share on other sites

Αφού τους ψηφίζετε μετά τους βρίζετε , λες και δεν ξέρετε τι θα έκαναν από πριν , Ευρώπη θέλετε ?  πληρώστε Να μην μας επιτεθούν οι τζιχάντ , οι Τούρκοι , να μην μείνουμε από χαρτί υγείας  , να μην έχουμε ουρές στα σούπερ μάρκετ , πληρώστε λοιπόν Με την υγείας σας . Το κακό είναι ότι πληρώνω και εγώ που δεν ψήφισα κανέναν από τους μνημονιακούς τους υπέρ του ευρώ και μου φόρτωσε και η μάνα μου ακίνητο που δεν ήθελα με το ζόρι και που  ? στην Αθήνα που δεν θέλω να δω ούτε ζωγραφιστή  Και δεν μπορώ να τα χαρίσω γιατί κρατά την επικαρπία  Ε λοιπόν εγώ από αυτήν (την μάνα μου ) θα τα πάρω που τους ψήφισε κιόλας για  να τα πληρώσω 

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 1
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Δεν έκανε κάτι η κυβέρνηση , κάτι που δε το περιμέναμε . Με μειωμένες αντικειμενικές προσπαθεί να αυξήσει την απόδοση του ΕΝΦΙΑ , αυξάνοντας συντελεστές και περικοπτοντας απαλλαγές . Υπόψιν πάντως οτι ο ΕΝΦΙΑ δεν υπολογίζεται επί της αντικειεμενικής αξίας του ακινήτου , αλλά επί μιας άλλης αξίας η οποια δεν είναι η "γωστή αντικειεμενική αξία " . Θεωρώ πως η μείωση των αντικειμενικών αξιών , μείωση που επιβλήθηκε απο τη γνωστή απόφαση του Σ.τ.Ε, δεν θα επηρεάσει το ύψος του ΕΝΦΙΑ , αρα η παρεμβαση σε συντελεστές και απαλλαγές γίνεται προκειμένου να αυξηθεί , σε σχέση με το προηγούμενο  έτος, η δημοσιονομική απόδοση αυτού του φόρου , που ηταν κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ληστρικός και κατά τον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας  δημευτικός της περιουσίας των πολιτών.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν έκανε κάτι η κυβέρνηση , κάτι που δε το περιμέναμε . Με μειωμένες αντικειμενικές προσπαθεί να αυξήσει την απόδοση του ΕΝΦΙΑ , αυξάνοντας συντελεστές και περικοπτοντας απαλλαγές . Υπόψιν πάντως οτι ο ΕΝΦΙΑ δεν υπολογίζεται επί της αντικειεμενικής αξίας του ακινήτου ,

αλλά επί μιας άλλης αξίας η οποια δεν είναι η "γωστή αντικειεμενική αξία " . Θεωρώ πως η μείωση των αντικειμενικών αξιών , μείωση που επιβλήθηκε απο τη γνωστή απόφαση του Σ.τ.Ε, δεν θα επηρεάσει το ύψος του ΕΝΦΙΑ , αρα η παρεμβαση σε συντελεστές και απαλλαγές γίνεται προκειμένου να αυξηθεί , σε σχέση με το προηγούμενο  έτος, η δημοσιονομική απόδοση αυτού του φόρου ,

που ηταν κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ληστρικός

και κατά τον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας  δημευτικός της περιουσίας των πολιτών.

 

 

πολυ σωστα

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

"Φορολογούμενους που έχουν κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Στο νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνεται η έκπτωση κατά 20% που είχαν στον ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2015 οι ιδιοκτήτες κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων"

Είναι με τα καλά τους?!?!?! Το μόνο που μένει είναι να μπει στο 100% ο ΕΝΦΙΑ και στα μη αποπερατωμένα!

Σου λένε δλδ, νοίκιασε όσο όσο το κενό ακίνητο που έχεις (αν πληρωθείς κ αυτά βέβαια), ώστε το εισόδημα να ισοσκελίζει τον ΕΝΦΙΑ!

Σου λένε δλδ νοίκιασέ το τζάμπα!?!?!?!

Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα  διαμέρισμα 150 μ2 του 2000, ένα εξοχικό 60 μ2 με οικόπεδο 100μ2, ένα δεύτερο αστικό διαμέρισμα 70 τμ, ένα γραφείο 30 τμ. και πληρώνω ενφια περίπου 500 ευρώ το  έτος. Επίσης πληρώνω, όπως όλοι σας φαντάζομαι, 650 ευρώ/ετος   τέλος επιτηδεύματος.

Υπεύθυνος για τα παραπάνω (αλλά και για την αύξηση ποσοστών, φόρου κατάργηση αφορολόγητου κ.α.) είναι ο  βενιζέλος και τα διατήρησε μια χαρά ο αντώνης.

Αυτά έγιναν για να μην βλάψουν δεκο, μεγαλοσυνταξιούχους που από την αρχή της κρίσης λαμβάνουν υψηλές συντάξεις και εφάρπαξ και άλλα που τα γνωρίζουμε όλοι.

Άς μην ξεχνάμε λοιπόν και τους εγκαθιδρυτές των δύο αυτών μέτρων,  μαζί με τον σύριζα που είχε αυταπάτες (αυταπατεώνες).
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.