Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΤΣΜΕΔΕ: Εκδόθηκαν τα Ειδοποιητήρια για το Α’ Εξάμηνο 2016


Engineer

Recommended Posts

... λάβε το κι εσύ !!!! :grin: και το σταματώ.

.... με τα γίδια που έχουμε μπλέξει .... η ανακοίνωσή τους είναι σαν να έχουν μεταφέρει σε γραπτό λόγο την κλασική δήλωση του Θώμα του Μαντζιου ....

post-2272-0-39005300-1465478043_thumb.jpg

Edited by georgegaleos
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Πάντως σε δοκιμή που έκανα μόλις τώρα στο e-banking της Αττικης που σου βγάζει το ποσό προσημπληρωμένο καθως και τα στοιχεία που αφορούν τον συγκεκριμένο αριθμό μόλις τον δώσεις (πριν ολοκληρώσεις τη διαδικασία) δεν είδα να έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το ποσό του ειδοποιητηρίου μου. Να σημειώσω ότι δεν μπορείς να δώσεις εσύ το ποσό (όπως στο e-banking της Εθνικής).

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δευτέρα παμε να γελάσουμε και εμεις (μαζι με τα τσιμεντα...) στο ΤΣΜΕΔΕ. Την Τεταρτη ΕΤΑΑ.

https://synelefsimixanikon.espivblogs.net/%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%ba-%cf%8c%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1-136-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-1500-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b5-%cf%84%cf%83%ce%bc/

Edited by apovasso
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λόγω εσφαλμένων υπολογισμών των εισφορών του Α’ εξαμήνου του 2016, όπως διαπιστώθηκε μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο, οι υπηρεσίες προχωρούν στην άμεση διόρθωσή τους, μετά από εντολή της Διοίκησης του ΤΣΜΕΔΕ.

Για το λόγο αυτό, όσοι συνάδελφοι, έχουν εκτυπώσει τα ειδοποιητήρια τους, παρακαλούνται πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε πληρωμή, να αναμένουν τον επανυπολογισμό των ειδοποιητηρίων τους.

Σε περίπτωση που έχουν προχωρήσει σε πληρωμή ποσού διαφορετικού από το αναγραφόμενο στο νέο ειδοποιητήριο, σας ενημερώνουμε ότι το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. θα προχωρήσει σε συμψηφισμό του αντίστοιχου ποσού του ειδοποιητηρίου των ασφαλιστικών εισφορών του Β’ εξαμήνου 2016.

 

 

Επισημαίνεται ότι αύριο Τετάρτη 15/06/2016, στο Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α., θα συζητηθεί η παράταση πληρωμής των ειδοποιητηρίων Α’ εξαμήνου 2016, μετά από εισήγηση της Δ.Ε. του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.

 

http://www.tsmede.gr/

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.