Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Απορροφά την αύξηση του ΦΠΑ η Αττική Οδός


Engineer

Recommended Posts

Την απόφαση να απορροφήσει την αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24% για την πλειονότητα των χρηστών έλαβε η Αττική Οδός.

 

Έτσι, η βασική τιμή των διοδίων που καταβάλλεται σε μετρητά για τα επιβατηγά οχήματα και δίκυκλα παραμένει η ίδια, €2,80 και €1,40, αντίστοιχα.

 

Επίσης, όπως ήδη ανακοινώθηκε, από 1ης Ιουλίου τίθενται σε εφαρμογή μικρές αναπροσαρμογές στα εκπτωτικά προγράμματα που ισχύουν. Oι νέοι τιμοκατάλογοι των συνδρομητικών προγραμμάτων έχουν αναρτηθεί στο www.aodos.gr, ενώ λεπτομερείς πληροφορίες παρέχονται στα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (ΣΕΣ) της Αττικής Οδού (παρακείμενα στους Σταθμούς Διοδίων Κατεχάκη, Κορωπίου, Μεταμόρφωσης, Ρουπακίου, και Παλλήνης), στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) της Παιανίας και του Ασπροπύργου, και στους συνεργάτες που διανέμουν πομποδέκτες.

 

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, παρά τις αναπροσαρμογές, όλες οι κατηγορίες των συνδρομητών συνεχίζουν να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις σε σχέση με το βασικό διόδιο, με τις τιμές να παραμένουν περίπου 30% χαμηλότερα από το όριο που προσδιορίζεται στη Σύμβαση Παραχώρησης.

 

Πηγή: http://www.dealnews....

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.