Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αιμορραγία μηχανικών από το ΤΕΕ


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Η φηγή είναι δυστυχώς μια πολύ δελεαστική πρόταση.

Αφού η καινούρια εποχή (ηλεκρονική πολεοδομία, ελεγκτές δομησης ,ταυτότητα κτηρίων και άνοδος του κατασκευαστικού κλαδου, ο ΝΟΚ και αλλα)αργεί και ως επί το πλείσθον είναι μόνο στα χαρτία.Απλά μας κάνουν να τους κάνουμε την χάρη  να αποχωρήσουμε! 

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που δεν φοβάμαι στην εργασία μου   είναι οι μεγάλοι όμιλοι Σε όποιον τομέα έχουν εμφανιστεί στην περιοχή μου , έχουν φύγει νύχτα.  Ένα καρφού έχει μείνει και αυτό μαθαίνω ότι θα φύγει Δεν μπορούν να σταθούν στην αγορά μας για πολλούς λόγους Γιατί τουλάχιστον στην Ελληνική περιφέρεια ισχύουν κανόνες που δεν μπορούν να διαχειριστούν όσο επιχειρηματικά και να λειτουργούν .Ο Έλληνας της περιφέρειας δεν θέλει τον ξένο   ειδικά αν είναι και μπαγάσας Πρέπει να μιλάς στην καρδιά του και την ψυχή του  και αυτό οι γραβατωμένοι γιάπηδες δεν το ξέρουν , όσο μάρκετιγκ και να έχουν σπουδάσει Όσοι ξέρουν την Ελληνική πραγματικότητα συνήθως Έλληνες επιχειρηματίες  έχουν σταθεί και έχουν πετύχει και λίγοι ξένοι. Βέβαια εμείς μάλλον είμαστε το Γαλατικό χωριό , θα δείξει 

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μα που βλεπεις οτι διωξαν τους μικρους να ερθουν οι μεγαλοι?! Απλα εχει καταρευσει η οικονομια. Δεν κουνιεται τιποτα. Δεν ειναι οτι βφαζουν αδειες πχ μεγαλοι. Δεν βγαινουν καθολου αδειες,!

 

Ε στα μεσιτικα παλι..το ελληνικο ποιος περιμενες να το παρει αλλα και παλι δεν κουνιετα τιποτα γενικα. Κατα τα αλλα νεκρα.

 

 

Ξεκολληστε με τους αορατους εχθρους. Λυσεις για την κριση ψαχνουμε.

  • Upvote 8
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Εγώ βλέπω ότι τα μεγάλα γραφεία κάνουν προσλήψεις αντίθετα οι ελ. επ βουλιάζουν άλλος λίγο άλλος πολύ.Για ποιο λόγο να κάνουν προσλήψεις εάν δεν έχουν δουλειά ?

 

Μόνο εγώ βλέπω ότι ο ΝΟΚ στήθηκε στα μέτρα μεγάλων κατασκευαστικών που θα παίρνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα στην Αθήνα, θα κατεδαφίζουν τις παλιές πολυκατοικίες και κατασκευάζουν νέα συγκροτήματα?

Edited by georgecv
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Μια δυο εταιριες κανουν προσληψεις και αυτες εποχιακες και χαμηλομισθες. Κατι εργα με εσπα κατι επισκευες κτιριων μεσω δημων....χαζομαρες.

 

Οοοοταν φτασει η εποχη να γκρεμιζονται οικοδ τετραγωνα....λογικα θα γινονται και απλες οικοδομες. Παντως η μεγαλη εικονα ειναι απελπιστικη και ο κοσμος φευγει γιατι οντως δδν υπαρχει μελλον.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πιστεύω ότι όλα στην παγκόσμια οικονομία στηρίζονται σε μια φούσκα που θα σκάσει παντού και οι εξελίξεις θα μας προλάβουν (να δούμε τι θα γίνει στην Βρετανία και Ισπανία με τις εκλογές ) Ήδη προβλήματα και σημαντικά υπάρχουν παντού και κρύβονται πίσω από όμορφες κουρτίνες Νομίζω ότι η φυγή δεν είναι λύση , εκτός για αυτούς που έχουν κάτι στρωμένο εκεί να τους περιμένει ή κάτι που θα τους βοηθήσει σίγουρο  

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εσύ μιλάς για μικροεργολάβους, εγώ μιλάω για μελετητικά γραφεία με πάνω από 30 μηχανικούς εργαζόμενους που πριν 2 χρόνια είχαν 5-6 άτομα

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που δεν φοβάμαι στην εργασία μου είναι οι μεγάλοι όμιλοι Σε όποιον τομέα έχουν εμφανιστεί στην περιοχή μου , έχουν φύγει νύχτα. Ένα καρφού έχει μείνει και αυτό μαθαίνω ότι θα φύγει Δεν μπορούν να σταθούν στην αγορά μας για πολλούς λόγους Γιατί τουλάχιστον στην Ελληνική περιφέρεια ισχύουν κανόνες που δεν μπορούν να διαχειριστούν όσο επιχειρηματικά και να λειτουργούν .Ο Έλληνας της περιφέρειας δεν θέλει τον ξένο ειδικά αν είναι και μπαγάσας Πρέπει να μιλάς στην καρδιά του και την ψυχή του και αυτό οι γραβατωμένοι γιάπηδες δεν το ξέρουν , όσο μάρκετιγκ και να έχουν σπουδάσει Όσοι ξέρουν την Ελληνική πραγματικότητα συνήθως Έλληνες επιχειρηματίες έχουν σταθεί και έχουν πετύχει και λίγοι ξένοι. Βέβαια εμείς μάλλον είμαστε το Γαλατικό χωριό , θα δείξει

Εχω στην επίβλεψη συνεργεία απο Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία... Γιατι καμια ελληνική εταιρεια δεν εχει την τεχνοχνοσια να τα κανει.. Τι μου λες τωρα. Υπαρχει και το αλλο που έμαθα. Δεν θελουν να επενδύσουν σε τεχνογνωσία γιατι δεν εχουν τα κονε να γυρνάνε τον κόσμο οπως κανουν οι ξένοι που μετα απο δω πανε καταρ ΗΠΑ κτλ. Το καλο για μενα οτι πληρώνουν οι ξένοι και τα σκάνε χοντρά. Οποτε καλώς έρχονται γιατι αν περίμενα απο τους δικούς μας Ταλιμπάν που ούτε γάντια εργασιας δεν δίνουν στο προσωπικο τους χεσε μεσα

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.