Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Νέα παράταση ως 31.07.2016, για τους Προσωρινούς Ενεργειακούς Επιθεωρητές


ssouanis

Recommended Posts

Εκεινο που διαπιστωσα ειναι οτι συναδελφοι που εδωσαν εξετασεις και περασαν πχ το Μαρτιο Απριλιο κτλ δεν τουςεπιτρεπουν την προσβαση καθε ποτε ενημερωνουν τα αρχεια τους ????

Link to comment
Share on other sites

Εκεινο που διαπιστωσα ειναι οτι συναδελφοι που εδωσαν εξετασεις και περασαν πχ το Μαρτιο Απριλιο κτλ δεν τουςεπιτρεπουν την προσβαση καθε ποτε ενημερωνουν τα αρχεια τους ????

 

Ναι όντως και εγώ προσπαθώ να συνδεθώ αλλά μάταια (έδωσα απρίλιο) ελπίζω δευτέρα το υπεκά να λύσει το θέμα (να "καθαρογράψουν" το φεκ τέλως πάντων...  :confused: )

 

οι επιτυχόντες του Ιουνίου από οτι βλέπω ήταν αρκετοί έφτασαν τους 107    

Edited by mars_christos
Link to comment
Share on other sites

Άμεση κατάργηση των εξετάσεων ΤΩΡΑ. Δεν είμαστε μαθητές, σε άλλο επάγγελμα συμβαίνουν αυτά? Βγαίνει ένας καινούργιος νόμος ποινικού δικαίου καλούν για εξετάσεις τους δικηγόρους ώστε να δικάζουν με βάση την καινούργια αυτή νομοθεσία? Βγαίνει μία νέα τεχνική στο ιατρικό επάγγελμα δίνει κανείς εξετάσεις? Αλλάζει κάθε μέρα η φορολογική νομοθεσία πιστοποιείται κανένας λογιστής μέσω εξετάσεων?

 

Τέτοια μιζέρια και αλληλοφάγωμα μόνο εμείς οι παμπόνηροι μηχανικοί. ΤΕΕ κόψτε τις μπούρδες και καταργήστε άμεσα τις εξετάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Είναι τουλάχιστον αστείο τελειώνοντας το πολυτεχνείο εάν είσαι πολιτικός να μπορείς να υπογράψεις στατικά πχ για μια πολυκατοικία 7 ορόφων με 10 διαμερίσματα ο όροφος, εάν είσαι μηχανολόγος να υπογράψεις ηλεκτρολογικά για μια βιομηχανία με εγκατεστημένη ισχύ πχ 15 ΜW κτλ  κτλ  και κανένας από τους παραπάνω να μην μπορεί να κάνει μια ενεργειακή επιθεώρηση (πιο σοβαρός ο τίτλος από ότι η ουσία) για ένα σπιτάκι 70 τμ κατασκευασμένο το 1970 !!!

 

Η υποκρισία, η έλλειψη σοβαρότητας και η γραφειοκρατία, του κράτους δυνάστη που εξακολουθεί να λέγεται Ελλάδα, είναι εδώ.

 

Και για την ώρα ας μην πω τίποτα για το περιεχόμενο των εξετάσεων για μόνιμους ενεργειακούς επιθεωρητές. Μου θυμίζει στο ότι στο πολυτεχνείο όταν σπούδαζα μηχανολόγος  μάθαμε να λύνουμε επικαμπύλια ολοκληρώματα, να υπολογίζουμε τι δυνάμεις ασκούνται στο κοπτικό εργαλείο ενός τόρνου, αλλά κανείς δεν θεώρησε σκόπιμο ή χρήσιμο να κάνουμε Η/Μ για μια μικρή πολυκατοικία 3 ορόφων. 

Link to comment
Share on other sites

Το γελοίο του όλου πράγματος είναι να παραχωρείται στους διπλωματούχους μηχανικούς το δικαίωμα να υπογράψουν μελέτη ενεργειακής απόδοσης χωρίς πιστοποίηση (μόνο με την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος) και να απαιτείται επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης για την απόκτηση της ιδιότητας του ενεργειακού επιθεωρητή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.