Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Νέα ακίνητα βγάζει σε πλειστηριασμό το ΤΑΙΠΕΔ


Engineer

Recommended Posts

Με την έναρξη διαγωνιστικών διαδικασιών για 14 νέα ακίνητα συνεχίζεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΤΑΙΠΕΔ.

 

Τα ακίνητα αφορούν σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας καθώς και στην περιοχή της Αθήνας όπως ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο στην Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας και το Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ, στην οδό Βερανζέρου 26. Παράλληλα πωλείται τετραώροφο διατηρητέο κτίριο στην περιοχή του Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Σύμφωνα με τη σχετική λίστα του ΤΑΙΠΕΔ στην Καβάλα διατείθεται προς μίσθωση παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Αλάνες» εντός του οικισμού (50ετής μίσθωση), στη Ρόδο πωλείται στην "κοσμοπολίτικη" περιοχή Κοσκινού έκταση που χωροθετείται σε απόσταση 12 χλμ από την πόλη της Ρόδου και 200μ από τη θάλασσα, ενώ για 50 χρόνια μίσθωση βγαίνει και το πρώην «Σανατόριο Φρειδερίκης» στην Αγία Ελεούσα.

 

Παράλληλα, στην Καλαμάτα διατείθεται κτιριακό συγκρότημα που αποτελείται από τρία (3) λιθόκτιστα κτίρια, δύο (2) εκ των οποίων είναι διατηρητέα και στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου πωλείται ακίνητο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6.

 

Τέσσερα διακριτά οικόπεδα πλησίον της ακτής του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής βγαίνουν στο σφυρί καθως και 3 οικόπεδα στην περιοχή Κουτσουνάρι στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

 

Τέλος στο Δήμο Χαλανδρίου το ΤΑΙΠΕΔ δίνει δυο οικόπεδα το ένα για μίσθωση και το αλλο για πώληση.

 

Πηγή: http://www.ered.gr/e...D/#.V4iv5_mLS70

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.