Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια είναι η ενεργειακή πολιτική που εφαρμόζει η χώρα μας γενικότερα και ειδικότερα στο κτιριακό τομέα με προοπτική το 2030;


ISMINI

Recommended Posts

Για να χαραχθεί ενεργειακή πολιτική να δοθούν κίνητρα σε ιδιοκτήτες η να γίνουν επενδύσεις χρειάζονται χρήματα. Για να κάνει κάποιος ιδιώτης από μόνος του αναβάθμιση πάλι χρειάζονται χρήματα. Χρήματα δεν υπάρχουν όποτε πάμε παρακάτω.. Η πολιτική μέχρι στιγμής με τους επιθεωρητές είναι νηπιακή καταγραφή της ενεργειακής κατάστασης των κτιρίων

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Για να χαραχθεί ενεργειακή πολιτική να δοθούν κίνητρα σε ιδιοκτήτες η να γίνουν επενδύσεις χρειάζονται χρήματα. Για να κάνει κάποιος ιδιώτης από μόνος του αναβάθμιση πάλι χρειάζονται χρήματα. Χρήματα δεν υπάρχουν όποτε πάμε παρακάτω.. 

 

Δυστυχώς αυτή είναι η μόνη αλήθεια

 

Τα άλλα είναι για να γεμίζουμε σελίδες...

Link to comment
Share on other sites

Για να χαραχθεί ενεργειακή πολιτική να δοθούν κίνητρα σε ιδιοκτήτες η να γίνουν επενδύσεις χρειάζονται χρήματα...

Το ξέρουμε Ίκαρε, απλώς έγινε μια προσπάθεια να ξανασυζητήσουμε ένα χιλιοειπωμένο θέμα δια στόματος Καλδέλη.

 

Ξέχωρα όμως από αυτό η μαύρη αλήθεια είναι ότι με τα ενεργειακά θέματα θα βρούμε το μπελά μας από την Ε.Ε. Αυτά που επισημαίνει ο κος Καλδέλης στην πρώτη του ερώτηση είναι τίποτα μπροστά σ' εκείνα που θ' αντιμετωπίσουμε σε ένα, ή το πολύ σε δύο χρόνια όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων. 

Link to comment
Share on other sites

Στο ερώτημα " Ποια είναι η ενεργειακή πολιτική της χώρας ειδικότερα και γενικότερα στο κτιριακό τομέα " η απάντηση είναι : KAMIA.

Στο ερώτημα " Ποια είναι η φορολογική πολιτική της χώρας ειδικότερα και γενικότερα στο κτιριακό τομέα " η απάντηση είναι : KAMIA.

Στο ερώτημα " Ποια είναι η περιβαλλοντική πολιτική της χώρας ειδικότερα και γενικότερα στο κτιριακό τομέα " η απάντηση είναι : KAMIA.

 

Όταν για το πιο απλό πράγμα "Ενεργειακή Επιθεώρηση Κτιρίων" συγκεντρώνω μέσα σε 6 χρόνια ένα ντοσιέ τροπολογίες, υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους σημαίνει ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πολιτική.

Στη χώρα μας η πολιτική ασκείται από τους συνδικαλιστές. Από κομματόσκυλα που αρνούνται διαχρονικά να εργαστούν όπως εργάζεται ο υπόλοιπος κόσμος στον πλανήτη και μπουκάρουν στα γραφεία των υπουργών και γενικών γραμματέων για να εκβιάσουν, για να τραμπουκήσουν και στη συνέχεια να γυρίσουν στον λαό τους για να ρευστοποιήσουν τον "αγώνα" τους. Έχουμε και εδώ στο forum κάποιους. 

 

Είμαστε μια υπανάπτυκτη χώρα και η ενεργειακή πολιτική είναι μια πολυτέλεια που δεν μπορούμε να έχουμε. 350.000 συνομήλικοι μου που φύγανε από τη χώρα το είχαν καταλάβει. Δυστυχώς εγώ πίστεψα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.