Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

909 νέα ονόματα ωφελούμενων στο ''Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον''


Engineer

Recommended Posts

Σε συνέχεια της απόφασης υπαγωγής 5.046 νοικοκυριών συνολικού επιλέξιμου προϋπολογισμού 56.462.314,33 ευρώ στο πρόγραμμα "εξοικονόμηση κατ' οίκον" και έπειτα από την πρόσθετη υπαγωγή 35 επιλαχόντων ωφελούμενων, το ΕΤΕΑΝ ανακοίνωσε επιπλέον ονόματα δικαιούχων.

 

Συνολικά υπάγονται 909 επιπλέον ωφελούμενοι, με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό επενδύσεων 10.398.188,51 €, όπως καταγράφονται στον Πίνακα 2 του Παραρτήματος της απόφασης.

 

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων από τους Ωφελούμενους, είναι 3 μήνες από την ημερομηνία εκταμίευσης προκαταβολής ή την ημερομηνία υπογραφής της δανειακής σύμβασης με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς εφόσον δεν καταβάλλεται προκαταβολή.

 

Η επιδότηση επιτοκίου αφορά όλη τη διάρκεια του δανείου.

 

Εάν μέχρι την υπογραφή της δανειακής σύμβασης δεν έχουν προσκομιστεί τα δικαιολογητικά που τυχόν δεν υποβλήθηκαν κατά την υποβολή της αίτησης, η υπαγωγή του Ωφελούμενου θα ανακληθεί.

 

Τα ωφελήματα του Προγράμματος θα καταβληθούν υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι όροι και προϋποθέσεις του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στον Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος και στους όρους της σύμβασης δανείου με το χρηματοπιστωτικό οργανισμό.

 

Οι Δικαιούχοι του Πίνακα 2 θα ενημερωθούν για την ένταξή τους στο Πρόγραμμα μέσω των συνεργαζόμενων χρηματοπιστωτικών οργανισμών εντός 10 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της παρούσης στους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ώστε να προσέλθουν σε αυτούς για την υπογραφή των δανειακών συμβάσεων, έως και τις 30/11/2016.

 

Δείτε την απόφαση με όλα τα νέα ονόματα εδώ: https://diavgeia.gov...e=true

 

Πηγή: http://www.b2green.gr/el/post/39871/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Στην Ξάνθη (που περιμένω για κάποιες υποθέσεις) είναι μόνο μια υπαγωγή... Τιναιαυτά;;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Το αρχείο που κατεβάζω και από τις δύο παραπάνω σελίδες φτάνει " κατεστραμμένο " , αδύνατο να ανοιχτεί. Μπορεί κάποιος που το κατέβασε να το ανεβάσει εκ νέου εδώ?

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.