Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Η πρόοδος των εργασιών στον οδικό άξονα Ε65


Engineer

Recommended Posts

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η κατασκευή του Ε65 και συγκεκριμένα του τμήματος Ξυνιάδα-Τρίκαλα το οποίο οδεύει προς αποπεράτωση την προσεχή άνοιξη. Το έργο αυτό αναμένεται να αναβαθμίσει το επίπεδο της οδικής εξυπηρέτησης χιλιάδων οδηγών που ταξιδεύουν προς δυτική Θεσσαλία και Μακεδονία, περνώντας σήμερα μέσω της ορεινής διάβασης του Δομοκού και της στενής επαρχιακής οδού που συνδέει το Νέο Μοναστήρι με τις πόλεις της Καρδίτσας, των Τρικάλων και της Καλαμπάκας-Μετεώρων.

 

Πρόσφατα ο γγ Υποδομών μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον οδικό άξονα Ε65, είχει σημειώσει τα εξής: «Όπως γνωρίζετε είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση του νότιου τμήματος του Ε65 και αναμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε τις οριστικές εγκρίσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για τη δρομολόγηση της κατασκευής του έργου αρχές του 2017. Το βόρειο κομμάτι είναι στην ατζέντα του υπουργείου, είναι μέσα στους πρώτους αυτοκινητόδρομους που θέλουμε να προχωρήσουμε, έχουμε αναζητήσει εναλλακτικές χρηματοδοτήσεις, και αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα πάρα πολύ ικανοποιητικό και αισιόδοξο σημείο συζητήσεων με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η οποία θέλουμε να χρηματοδοτήσει και το έργο».

 

Δείτε την πρόοδο των εργασιών μέσα από τελευταίο βίντεο που ετοίμασε η κατασκευαστική κοινοπραξία:

 

 

Πηγή: http://www.economy36...-ston-axona-e65

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.