Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποδυτηρια,wc γυμναστηριου σε υπογειο


Recommended Posts

Καλησπερα σας και ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας! Εχω αναλαβει την δημιουργια ενος γυμναστηριου σε ισογειο υφισταμενης οικοδομης (Ο.Α 2007) το οποιο φαινεται στην αδεια ως καταστημα.Το ισογειο επικοινωνει με υπογειο το οποιο ειναι δηλωμενο ως αποθηκη.Απο την πολεοδομια μου ειπανε πως παω σε Ο.Α "αλλαγη χρησης και εσωτερικων διαμορφωσεων".Επισης να αναφερω οτι τα τετραγωνικα λογω του σ.δ ειναι καλυμενα. Το ερωτημά μου ειναι το εξης:

 

Μπορω να κανω αποδυτηρια και wc στο υπογειο?θεωρουνται βοηθητικοι χωροι στα γυμναστηρια?

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Δες εδώ: 

http://www.siga.gr/uploads/files/2014/01/1217.pdf

Διαβάζοντας τις κτιριολογικές προυποθέσεις σελ.29 εκτιμώ ότι  μπορείς να κάνεις τα αποδυτήρια στο υπόγειο και δεν θεωρούνται βοηθητικοί χώροι.

Δες και εδώ :

http://www.michanikos.gr/topic/42811-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/

Αν δε σε καλύπτουν αυτά και δεν απαντήσει κάποιος άλλος συνάδελφος που να έχει την εμπειρία, τηλέφωνο στην Νομαρχία και στο ΣΙΓΑ.

Link to comment
Share on other sites

Στο φεκ γράφει ως βοηθητικούς χώρους αποθήκη, λεβητοστάσιο κλπ.

Θεωρώ ότι μιας και ορίζει το χώρο που πρέπει να έχει κάθε γυμναζόμενος στα αποδυτήρια ότι είναι κύριος χώρος και επιπλέον είναι χώρος που χρησιμοποιούν οι γυμναζόμενοι.

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορουσε να μου απαντησει καποιος?μπορουν να γινουν αποδυτηρια,ντουζ τουαλετα και να ειναι βοηθητικοι χωροι?δηλαδη να μην προσμετρωνται στον σ.δ ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.