Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδερφοι και καλές γιορτές,

Εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2008 Δημοτική άδεια προσθήκης κατ' επέκταση ισογείου οικίας 19τμ. Η υπάρχουσα οικία ήταν προ του 55. Η προσθήκη κατασκευάστηκε  μέσα στο 2011 και ολοκληρώθηκε. Σήμερα, κατόπιν αυτοψίας, διαπίστωσα πως η προσθήκη έγινε σε άλλη νόμιμη θέση "δίπλα" στην οικία και όχι "πίσω" της όπως δείχνει το τοπογραφικό της αδείας. Επίσης, έγινε μικρότερη από τα 19τμ της αδείας, Έγινε 13τμ.  Η ισχύς της δημοτικής αδείας ήταν 3 έτη.

Αν ακολουθήσουμε: ΓΟΚ '85, Π.Δ.13/7/1993, 4067/2012, 4258/2014, 4368/2016
τότε η δημοτική άδεια ισχύει ως τον Αύγουστο του 2020??

 

Οπότε μπορώ σήμερα να υποβάλλω αναθεώρηση της άνω δημ.αδείας ως προς την θέση και το εμβαδό και να γλιτώσω τα πρόστιμα του 4178? Μίλησα σήμερα με υπάλληλο του δήμου που έκδωσε την δημοτική άδεια αλλά δεν ήξερε. Ο προϊστάμενος του μάλιστα μου είπε να ψάξω την νομοθεσία και να του την προσκομίσω καθώς αυτοί δεν ασχολούνται πλέον με δημοτικές άδειες!
Υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις στο φόρουμ αλλά αφορούν οικοδομικές άδειες. Ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.