Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΕΤΑΑ προς ΕΦΚΑ & Υπ. Εργασίας: παράταση της προθεσμίας πληρωμής ΤΣΜΕΔΕ, Β εξαμήνου του 2016


Engineer

Recommended Posts

ο ΔΣ του ΕΤΑΑ, σε συνέχεια του αιτήματος του Προέδρου του ΤΕΕ, της εισήγησης του Προέδρου της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ και της σχετικής της απόφασης, για παράταση της προθεσμίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Β εξαμήνου του 2016 των ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών μέχρι και τις 31.3.2017, αποφάσισε να αποστείλει για έγκριση το συγκεκριμένο θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ (Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης) και στην αρμόδια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ε. ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, προκειμένου να εγκριθεί το αίτημα των χιλιάδων συναδέλφων μηχανικών.

 

Πηγή: http://www.b2green.gr/el/post/41523/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

http://www.tsmede.gr/%CE%9C%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1_%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%86%CF%81%CF%85%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CF%89%CE%BD/tabid/423/Default.aspx

 

Μέτρα ελάφρυνσης των ασφαλιστικών οφειλών των Ελεύθερων Επαγγελματιών Μηχανικών, αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί, προκειμένου να νομοθετηθούν, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΣΜΕΔΕ.

Link to comment
Share on other sites

 

 

β) Για οφειλές που έχουν δημιουργηθεί από το 2009 έως το 2016, να υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής τους με αίτηση του ασφαλισμένου, με αντίστοιχη απώλεια του ασφαλιστικού χρόνου (να ληφθεί υπόψη ότι σύμφωνα με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας αυτό γίνεται με την πάροδο 20ετίας). Επιπρόσθετα να δίνεται η δυνατότητα κατά τη συνταξιοδότηση ο χρόνος αυτός να εξαγοράζεται, εάν ο ασφαλισμένος το επιθυμεί. 

 

Σε αυτό μπορούμε να βάλουμε και τα αναδρομικά? Η και το Β' του 2016?

Link to comment
Share on other sites

Λέτε να μας τη δώσουν τελικά την παράταση? Βασικά δύσκολα θα καταφέρω εγώ προσωπικά να τα πληρώσω εκγαίρως....καθώς μόλις πριν ένα μήνα πλήρωσα το Α2016.....ελπίζω να τη δώσουν...αλλιώς τη κάτσαμε!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.