Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΥΔΕ σε εγκατάσταση με ουδετερογείωση στον πίνακα


ata

Recommended Posts

Οριακά είναι και με την παραμικρή διακύμανση τάσης δικτύου κάτω των 230v αρκετές φόρες θα πέσει.

Link to comment
Share on other sites

Ασχετα με τους κανονισμους, ποτε δεν επιλεγω κατι εξαντλωντας τα ορια των προδιαγραφων κατασκευης, ειδικα οταν προκειται για εξοπλισμο ασφαλειας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Όντως η ασφάλεια 16Α δε θα πέφτει, αλλά κανονιστικά πρέπει να βάλει ασφάλεια με Ιn<Iφορτίου

Αυτό είπα και εγώ. Σήμερα το μεσημέρι αντικατεστησα μιά 20Α με 16Α σε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα παταριού αφού είχε καλώδιο 2,5τε.χιλ. και δούλεψε μια χαρά. Όπως το προείπα το εχω κανει πολλές φορες, όταν ιδιοκτήτης δεν θέλει να πληρώσει νέα ηλεκτρική γραμμή. Το λάθος δεν είναι δικό μου γιατι δεν πέρασα εγώ την γραμμή, το λαθος ειναι του αρχικού ηλεκτρολόγου κομπογιαννιτη που έβαλε μικρής διατομή αγωγό να γλιτώσει χρήματα. Ακόμα και στο μέλλον να βάλει πιο μεγάλο θερμοσίφωνα ή πιο μεγάλη αντίσταση δεν μπορεί να σου πει τίποτα γιατι πολύ απλά τον εχεις ενημερώσει εκ των πρότερων και δέχτηκε να αφησει την παλιά γραμμή. Στην τελική εμεις ασφαλίζουμε τον αγωγό σωστά και δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να πείσουμε με κάθε τρόπο τον κάθε πελάτη που για δικούς του λόγους δεν θέλει να βαλει το χερι στην τσέπη, ουτε μπορούμε να του κάνουμε δώρο την εργασία μας. Ο καθείς οτι πληρώνει παίρνει, απλα ειναι τα πράγματα, δεν μας βάλουν τον Καρκίνο ολοι τους αρκετα προβλήματά εχουμε να λύσουμε στις προσωπικές μας ζωές, αυτο πληρωσες αυτό ελαβες......

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.