Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ - ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ


gantzol

Recommended Posts

Υπέβαλα τον Δεκέμβριο τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στο ΤΕΕ για τη διαγραφή μου. Μου είπαν ότι θα πάρει περίπου 3 μήνες. Σε αυτό το διάστημα δεν μου απαντάει κανείς ούτε από το ΤΕΕ ούτε από το ΤΣΜΕΔΕ αν είμαι ασφαλισμένη ή όχι και αν θα μου χρεώσουν άλλα ασφάλιστρα ή όχι.

Έχω καταβάλει το Β' εξάμηνο του 2016 και θέλω να ασφαλιστώ στο εξής ως προστατευόμενο μέλος στον σύζυγο. Πήγα στο ΤΣΜΕΔΕ και ρώτησα, μέχρι τον διευθυντή έφτασα και ρώτησα το εξής απλό: Έχω κάνει αίτηση διαγραφής από το ΤΕΕ. Θα περιμένω να βγει η απόφαση για να ασφαλιστώ στο σύζυγο και αν ναι σε αυτό το διάστημα που είμαι ασφαλισμένη; Γιατί στο ΤΕΕ μου είπαν ότι η διακοπή θεωρείται ότι γίνεται από τη στιγμή που καταθέτεις τα δικαιολογητικά. Καμία απάντηση δεν πήρα, κράτησαν το τηλέφωνό μου για να με ενημερώσουν αλλά φυσικά και δεν με πήρε κανείς.

Φυσικά θα ξαναπάω απλά αναρωτιέμαι μήπως κάποιος έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία επειδή ξέρω ότι έχουν αρχίσει πολλοί συνάδελφοι να διαγράφονται από το ΤΕΕ και κατά συνέπεια από το ΤΣΜΕΔΕ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.