Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διάρκεια ισχύος του Ν.4178 για το έτος 2017


Recommended Posts

υπάρχει η περίπτωση ...

 

Αφού ακόμα δεν υπαρχει μια συνόψιση ούτε της διαβούλευσης αλλα ούτε 400 και σελίδες αρχικές παρατηρήσεις προτάσεις από την επιτροπή που έχει συγκροτηθεί επίσημα…. Πώς να μαντέψει κάποιος το οτιδήποτε…..

Όλα αυτά για το θέμα της ισχύς ή παράτασης του νόμου δεν έχουν καμιά σημασία…. Αν δεν ψηφιστεί ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ… σε χαρτί και με μελάνι και αν δεν έχει βγει σε Εφημερίδα της Κυβέρνησης όλα τα αλλα είναι αερολογίες υποθέσεις μαντεψιες ή ακόμα και ρίχνουμε τα ζάρια και με βάση την εμπειρία μας και πόσο παράγωνα είναι τα ζάρια να πιθανολογούμε αν θα κάτσουν πιο συχνά οι εξάρες ή τα ντόρτια…

Άρα άσκοπη αναζήτηση.

Χρήσιμη αναζήτηση είναι μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ ότι υπαρχει σήμερα…..

Όταν κι αν βγει το επόμενο θα έχουμε μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ το επόμενο. Τώρα το επόμενο απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ασκήσεις επί χάρτου υπάρχουν κι αυτές χύμα στο τραπέζι αν δεν έγινε κατανοητό….

Και δεν είναι ράδιο αρβύλα αυτό…. 

Link to comment
Share on other sites

Didonis απλά όταν θα δημοσιευτεί ο νόμος θα είναι πλέον αργά... Αν ο νέος νόμος προβλέπει υποχρεωτική μεταφορά σε αυτόν σε περίπτωση που δεν είναι ανεβασμένα τα αρχεία, τότε την πάτησες. Προσωπικά θα προσπαθήσω να κλείσω όλες τις υποθέσεις μου (με ανεβασμένα αρχεία) πριν τη δημοσίευση του νέου νόμου (αν προλάβω  :mrgreen: )

Link to comment
Share on other sites

Είναι πάντως εκεί στο Υπουργείο ρε παιδί μου.... . Γιατί τρίμηνη παράταση μόνο ? Για να λέμε πάλι σε 3 μήνες τα ίδια ?

 

Και ξανάααα φημολογία και νέα υπουργική απόφαση ή τροπολογία...

 

Δώσε εξάμηνο και αν στο μεταξύ έχει βγει ο νέος νόμος πάμε στον νέο νόμο.

Το πως θα γίνει αυτό θα το λύσουν οι  μεταβατικές διατάξεις του νεόυ νόμου.

Link to comment
Share on other sites

4178 με συριζα

και γιατί τρίμηνη παράταση? ας λένε παράταση μέχρι την επόμενη αξιολόγηση με την τρόικα

Link to comment
Share on other sites

Το έργο που έχει αυτή την εποχή πρεμιέρα είναι οι δασικοί χάρτες. Τώρα, για το νέο νόμο (αν ποτέ γίνει) έχουμε καιρό. Αυτό που κανείς δεν απαντά εκεί στα υπουργεία, είναι αν έχει γίνει μια υποτυπώδης οικονομική μελέτη σκοπιμότητας. Να μας πουν γιατί πιστεύουν ότι ο κόσμος θα σπεύσει να τακτοποιήσει (με όποιο νόμο) όταν στην αγορά δεν υπάρχει σάλιο και γίνεται "πόλεμος" για τα ψιλά. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.