Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προβληματική συνδεσμολογία μετρητή αερίου


Energiakia

Recommended Posts

Εγω ποτέ δεν τα έχω βάλει μέσα στο ερμάριο, όλα έξω (στα σχέδια και στην κατασκευή) και δεν έχει προκύψει μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.

Άλλωστε οι τυποποιημένες διαστάσεις που προτείνει η ΕΠΑ, είναι τόσο μικρές που δεν επιτρέπουν την πρόσθεση άλλων εξαρτημάτων πέρα απο το μετρητή.

Link to comment
Share on other sites

Επίσης η βανα μπαίνει μετά το ρακορ ώστε στην πίεση αντοχής 1bar να αφήνεις το ελάχιστο δυνατό τμήμα χωρίς έλεγχο. (στεγανοτητα θα κάνεις και στο μετρητή αλλά αντοχής δεν γίνεται)

Απο την άλλη για να κλείσει κάποιος την κεντρική βανα σε περίπτωση ανάγκης θα πρέπει να έχει μαζί του το κλειδί..... Πράγμα σπάνιο.

Edited by deathlok
Link to comment
Share on other sites

Το λογικό είναι να μπαίνει έξω για λόγους ασφαλείας. Γιατι αν χρειαστεί έκτακτη ανάγκη μπορεί να μην έχεις κλειδί να ανοίξεις το ερμάριο για να κλείσεις την παροχή, με τις σχετικές συνέπειες. Απο την άλλη και το θέμα των περασικών ισχύει. Εδώ πολλές φορές βγάζουν το χερούλι, αλλα σε ανάγκη άνετ να ψάχνεις το χερούλι ή στην καλύτερο πένσα για να την κλείσεις.

Edited by tzitzikas
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.