Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέες πληροφορίες για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον». Αναμένεται επιδότηση έως 70%


Engineer

Recommended Posts

Και πες ότι τσουλάει.... Άμα κάνει κάπου 2 και βάλε χρόνια να εγκριθεί ο πελάτης shit high and observe. Πολλοί (και προμηθευτές) έχουν ήδη καεί και έχει βγει βρώμα

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Το πρόγραμμα ήταν προβληματικό πρίν 3 χρόνια που τεσπα που δεν είχαν φύγει τόσα δισ από τις τράπεζες. Είναι δυνατόν να τρέξει τώρα ομαλά με cc. Μας δουλεύουν στη ψύχρα

 

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα σας.

 

Ο νέος κανονισμός ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, καθώς ισχυρίζονται πως αυτό καθυστέρησε την όποια "ισχύ" του προγράμματος από Δεκέμβρη, είναι έτοιμος? Επίσης, το κλείσιμο ή μη της αξιολόγησης θα παίξει κάποιο ρόλο ή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε είναι όλα?

 

ΥΣ: Ακόμα δεν πονάμε! Εάν η ενεργειακή αναβάθμιση γίνει υποχρεωτική με δικά μας όμως κεφάλαια?

 

Καλή Ανάσταση! Να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα, 

 

Αναμένεται να βγει η άδεια για το σπίτι που θα κάνω πάνω από του πατέρα μου (ανέγερση ορόφου με πλάκα - σκεπή). Έχω δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα? Το πλάνο είναι αν εκδοθεί η άδεια σε 1-2 μήνες και να ξεκινήσω άμεσα μπετά - τούβλα, ώστε να μπορέσω να μπώ στο πρόγραμμα (αν το δικαιούμαι σαν νεόκτιστο) κυρίως για την θερμοπρόσοψη του κτιρίου και τα κουφώματα. Σημείωση, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, ότι ο πατέρας μου είχε μπει στο πρόγραμμα, και άλλαξε κουφώματα και λέβητα. Το δάνειο αποπληρώθηκε πριν 1 μήνα. Διάβασα τις προυποθέσεις για το παλιό πρόγραμμα και δεν βρήκα σχετική πληροφορία. Περιμένω και απάντηση από τον μηχανικό που έχει αναλάβει, μου είπε θα ρωτήσει συνάδελφο που είχε ασχοληθεί με το πρόγραμμα παλιότερα και θα μου πεί.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι να δημοσιευτεί η επίσημη προκήρυξη-πρόσκληση του προγράμματος (Ιούνιο; Σεπτέμβριο; Δεκέμβριο; ), ό,τι και να σου πουν θα είναι εικασίες. Πρόσεχε μην την πατήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.