Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ασφαλιστική ενημερότητα και έκδοση Αδειών Δόμησης


RizospastikhPM

Recommended Posts

Σήμερα πήγα υδομ χωρίς ασφ.ενημερότητα και το δέχτηκαν κανονικα , φυσικά πλήρωσα ΕΜΠ και πήγα συμφωνητικο κλπ που απαιτεί το νεο έγγραφο απο το ολότελα καλή και παναγιώτενα.....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 154
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με το παραστατικό κατάθεσης αμοιβής τι γίνεται? Έχω πληρωθεί με μετρητά σε δόσεις από τον ιδιοκτήτη. Και για το μέλλον: Σε τι λογαριασμό η κατάθεση? Με το παλαιό καθεστώς του λογ/σμού όψεως? Γιατί αυτό τον λογαριασμό τον έχω κλείσει, καθότι τα τελευταία χρόνια δεν μου ζητούσαν παραστατικό κατάθεσης.

Link to comment
Share on other sites

ίσως να καταφέρεις να το περάσεις με την ΑΠΥ σε κάποιες πολεοδομίες την ζητάν σαν παραστατικό αμοιβής.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

πες τους να επικοινωνήσουν με την Κλαμπατσέα ή την Βιδάλη (οι συντάκτριες του εγγράφου) ή στην τελική κάνε έγγραφο ερώτημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Με νέα παρέμβασή του ο πρ. του ΤΕΕ κ. Στασινός, αφού δημιούργησε θέμα εκ του μη όντος σχετικά με την απαίτηση προσκόμισης ασφαλιστικής ενημερότητας, έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο το θέμα. Αναγνωρίζει πως κάποιες ΥΔΟΜ εφαρμόζουν την ξεκάθαρη εγκύκλιο και κάποιες όχι. Αντί λοιπόν στην ανακοίνωσή του να αναφέρει πως είναι υποχρέωση των ΥΔΟΜ να εφαρμόζουν τις εγκυκλίους του Υπουργείου ζητάει διευκρινιστική εγκύκλιο για την εγκύκλιο!

 

Πόσο πιο ξεκάθαρο μπορεί να είναι ένα έγγραφο το οποίο αναφέρει ρητά ποια δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίζονται; Και για πιο λόγο θα πρέπει να αναφέρονται ποια δικαιολογητικά ΔΕΝ πρέπει να προσκομίζονται; Θα πρέπει επομένως να αναφέρονται όλα τα πιθανά δικαιολογητικά τα οποία ζητούνται ή ζητούνταν κατά καιρούς από τις δημόσιες υπηρεσίες και τα οποία δεν θα αναζητούνται από τις ΥΔΟΜ. Δηλαδή κατά τον κ. Στασινό η διευκρινιστική εγκύκλιος της εγκυκλίου θα πρέπει να αναφέρει πως ΔΕΝ προσκομίζεται φορολογική ενημερότητα, πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, Ε9, πόθεν έσχες, πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κλπ.

 

Ως συνάδελφοι μηχανικοί συνεχίζουμε να μην κατανοούμε την διαρκή πίεση που ασκεί ο πρ. του ΤΕΕ ώστε να αποκλειστούν συνάδελφοι από το επάγγελμα λόγω της κρίσης.

 

https://rizoengineers.wordpress.com/2017/03/31/σχόλιο-στη-νέα-παρέμβαση-του-πρ-του-τεε/

  • Upvote 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

όχι συνεχίζουμε χωρίς ασφαλιστική την έκδοση αδειών.

 

... συνεχίζουμε χωρίς ασφαλιστική αλλά βάση ποιού νομικού εγγράφου ? :sad:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.