Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σχέδια €2,2 δισ. υποβλήθηκαν για τον επενδυτικό νόμο


Engineer

Recommended Posts

Οχτακόσια εικοσιένα επενδυτικά σχέδια συνολικού ύψους 2,2 δισ. ευρώ υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας.

 

Στις 30 Ιανουαρίου 2017 έληξε η ημερομηνία υποβολής προτάσεων επενδυτικών σχεδίων, ενώ όπως αναφέρει το υπουργείο, η οριστικοποίηση αυτών των υποβολών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2017.

 

Τα στοιχεία χαρακτηρίζονται ενθαρρυντικά από το υπουργείο και σύμφωνα με την ανάλυσή τους, το μεγαλύτερο μέρος των επενδυτικών σχεδίων (41,3%) αιτούνται φορολογική απαλλαγή, ενώ τα υπόλοιπα αιτούνται επιχορήγηση ή leasing ή ενίσχυση μισθολογικό κόστους.

 

Το 65% των επενδυτικών σχεδίων και το 51,3% του συνολικού ύψους των επενδύσεων αφορούν την βιομηχανία (κυρίως στον κλάδο της αγροτοδιατροφής) και λίγες επενδύσεις σε logistics, ενώ τα επενδυτικά σχέδια στον τουρισμό συνιστούν το 35% των επενδυτικών σχεδίων και αφορούν το 48,7% του συνολικού ύψους επενδύσεων.

 

Πηγή: http://www.ered.gr/e...ndutiko_nomo/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.