Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αυθαιρεσίες με άδεια σε ισχύ - Ευθύνες Επιβλέποντος


FOTINI V

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι,

θα ήθελα αν είναι δυνατόν τη γνώμη σας για τον καλύτερο τρόπο να γίνει τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών (υπέρβαση Σ.Δ. και Σ. Ο. εντός του περιγράμματος, αλλάγες χρήσης χώρων, αλλαγή εμβαδού  φύτευσης) σε οικοδομή που είναι υπό κατασκευή με αναθεωρημένη άδεια σε ισχύ από το 2008. Οι αυθαίρετες κατασκευές είχαν ολοκληρωθεί πριν το 2011 αλλά δεν είχε γίνει κάποια ενέργεια τακτοποίησης και   η κατασκευή είχε διακοπεί μέχρι το 2016 για οικονομικούς λόγους. Μπορεί να γίνει τώρα τακτοποίηση? Χρειάζεται αναθεώρηση μετά?  Πως μπορούν να αποφευχθούν ευθύνες του Επιβλέποντα μηχανικού? Μήπως να τις καταγγείλει και μετά να γίνει τακτοποίηση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εάν οι υπερβάσεις είναι εντός των επιτρεπτών ορίων (ΝΟΚ) και η άδεια είναι σε ισχύ, μπορείς να κάνεις αναθεώρηση ως προς τη μελέτη.

Αλλιώς, κάνεις υπαγωγή. Καλύτερα όμως, συγκέντρωσε τα στοιχεία και απευθύνσου στην αρμόδια ΥΔΟΜ, ώστε να έχεις πιο εμπεριστατωμένη απάντηση.  

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.