Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελειώνει η παντοκρατορία για τα οδικά έργα στην Ελλάδα


Engineer

Recommended Posts

η κοινωνία και το κράτος είναι αυτά που είναι, δύσκολα αλλάζουν και οι περισσότεροι δε μπορούμε να τα επηρεάσουμε. οπότε κοιτάει ο καθένας να προχωράει ο ίδιος την επιστήμη του γιατί δυστυχώς ο ανταγωνισμός στο ποιοί θα καταφέρουν να παραμείνουν με δουλειά στην ελλάδα είναι τεράστιος.

H κοινωνια κ το κρατος, δεν ειναι απροσωπα αλλα εξαρτωνται απο εμας. ΟΚ, καταλαβαινω οτι ατομικα ειναι δυσκολο, αλλα george το ζητημα ειναι πως θα προχωρησεις την επιστημη ωστε να παραξεις κατι high engineering, μονος (?) αντε με 5-6 ακομα(?) θες και 30 (?) παλι λιγα ειναι. Το experience curve σε τετοια θεματα ειναι πολυ αργο και οι περισσοτεροι δεν αντεχουν περαν απο 1-2 χρονια, λογω οικονομικων.

 

Εχω δει ιδεες απο μηχανικους που ηταν και ειναι στο edge της τεχνολογιας, απο μια ομαδα μικρων μηχανικων, ελα που ομως η κοινωνια, οι ανθρωποι γυρω, το κρατος και τα πανεπιστημια δεν το βρισκου μεμπτο να επενδυουν εκατομμυρια εκατομμυριων για πανω απο 10 χρονια. Γιατι πολυ απλα δεν ειναι μεμπτο, αλλα και γιατι υπαρχει accountability.

 

Ειχα μια συζητηση με ενα παλαιο μου καθηγητη, του προτεινα να πα παρει μερος σε  σε ενα προγραμμα (το οποιο στο εξωτερικο ειναι μεγαλο buzz)

Τα μονα που ειχα ζητησει ηταν να διαλεξουμε εμεις απο εξω τους μηχανικους, και τους ερευνητες που θα δουλεψουν σε αυτο. Οι αιτησεις να γινουν σε global domain, με CV απο ολο τον κοσμο. 

Και δευτερο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΣ ΣΕ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ"

 

H απαντηση ηταν οτι οι "μεγαλοι" τοσο στο πανεπιστημιο, αλλα και σε μια συγκεκριμενη βιομηχανια που ηταν υποψηφια ηθελαν χαρες και λεφτα κατω απο το τραπεζι.

 

Εννοειται οτι το σταματησα εκει.

 

Οποτε αντι να παρουν την ευκαιρια για high engineering εμπειριες και να χτισουν μηχανικους και επιχειρησεις που μετα θα μπορουν να προσφερουν τεχνογνωσια, επιλεξαν τον "Ελληνικο" δρομο.

 

Τωρα για ατομικες ιστοριες, επαναλαμβανω τα high tech δεν θα παρεις σαν μικρη ομαδα either you go big or you go home, the end

Edited by george_RES
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 40
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.