Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυρώσεις σε ιδιοκτήτες για μισθώσεις ακινήτων χωρίς έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης


Engineer

Recommended Posts

Τα 200 € είναι ζημία για το κράτος. Με τα ψίχουλα ασχολούνται. Για να επιβληθεί αυτό το πρόστιμο ασχολήθηκαν κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι. Εγώ διάβασα προχθές ότι καταδικαστήκαμε πάλι από την Ε.Ε.. Ήδη έχουμε πληρώσει αρκετά για την ''ενεργειακή καθυστέρηση''. Έτσι κι άλλα τέτοια. Όταν μας λείψει και το καθημερινό φαί ίσως ξυπνήσουμε και αντιδράσουμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλησπέρα! Γνωριζει κάποιος τι γινεται στην περιπτωση που γινει ηλεκτρονικο μισθωτήριο κ κατοπιν γινει το πεα? Μπορει να καταχωρηθει εκ των υστέρων το πεα στο ταχις? Με κυρώσεις?? Αν εχει τυχει σε καποιον....

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Οπότε ισχυουν αυτα που γραφονται στα 604&606 επειδη ειναι απο το 2014! Το εχει τσεκαρει κανεις? Το μισθωτηριο που εκρεμει χωρις πεα κινδυνευει με κυρωσεις ομως τουλαχιστον μεχρι να γινει το νεο με πεα???

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Με την επιβολή κυρώσεων δεν γνωρίζω τι γίνεται (αν επιβάλλονται εντέλει, τώρα που μιλάμε, για αργότερα βλέπουμε), αλλά όσον αφορά την καταχώρηση στο taxis, φαίνεται να έχουν γίνει αλλαγές σε σχέση με το 2014.

Δες στο <<Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις>> και συγκεκριμένα τα <<16. Πώς υποβάλλω τροποποιητική δήλωση;>> και στο <<17. Τι κάνουμε στην περίπτωση ανανέωσης (παράτασης) υπάρχουσας μίσθωσης;>>.

 

Φαίνεται πως και στις δύο περιπτώσεις δίνεται η δυνατότητα συμπλήρωσης (υποθέτω εξ αρχής) ή/και μεταβολής των στοιχείων του πεδίου "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ". Οπότε δεν γίνεται νέα δήλωση όπως τότε.

 

Για την περίπτωση που ρωτάς μάλλον θα πρέπει να γίνει τροποποιητική δήλωση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.