Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Οι νέοι αναλυτικοί χάρτες του Μετρό της Αθήνας


Engineer

Recommended Posts

Στην δημοσιότητα σας δίνει σήμερα το ypodomes.com τους νέους ενημερωμένους χάρτες του για το Μετρό της Αθήνας. Πρόκειται για 5+1 χάρτες, ένα για κάθε γραμμή με λεπτομέρειες, συνδέσεις με άλλες γραμμές ή άλλα μέσα και χρήσιμες πληροφορίες. Ας δούμε αναλυτικά τους 5 χάρτες:

 

ΓΡΑΜΜH 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ

 

Σε αυτό το χάρτη θα δούμε τους 24 σταθμούς της γραμμής 1 αλλά και τον μελλοντικό σταθμό ΚΑΜΙΝΙΑ. Επίσης επισημαίνεται η υπογειοποίηση της γραμμής στο τμήμα Φάληρο-Πειραιάς. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

Posted Image

 

 

ΓΡΑΜΜΗ 2 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-ΙΛΙΟΝ

 

Σε αυτό το χάρτη θα δούμε τους 20 σταθμούς της γραμμής 2 αλλά και τις δύο μελλοντικές επεκτάσεις προς Ίλιον και Γλυφάδα. Υπενθυμίζουμε πως η Γραμμή 2 στον σχεδιασμό της περιλαμβάνει ακόμα μία επέκταση, βορειοδυτικά προς Αττική Οδό. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

Posted Image

 

 

ΓΡΑΜΜΗ 3 ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

 

Σε αυτό το χάρτη βλέπουμε τους 20 σταθμούς της γραμμής 3, την επέκταση μέχρι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στον Πειραιά που είναι υπό κατασκευή και προβλέπεται η ολοκλήρωση της σταδιακή το 2019-2020. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

Posted Image

 

 

ΓΡΑΜΜΗ 4 ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ

 

Σε αυτό το χάρτη βλέπουμε την γραμμή 4, χωρισμένη ανά τμήματα. Με έντονο πορτοκαλί το πρώτο τμήμα ΆΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ-ΓΟΥΔΗ που είναι υπό δημοπράτηση ενώ με διαφορετικούς χρωματισμούς ακολουθούν τα τμήματα ΓΟΥΔΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ και ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ. Δεν περιλαμβάνεται ο κλάδος ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ καθώς πιθανότατα θα αποτελέσει την νέα 5η γραμμή του Μετρό της πόλης. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

Posted Image

 

 

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

 

Δείτε την απεικόνιση όλων των παραπάνω σε ένα χάρτη. Όλες οι γραμμές, οι διασυνδέσεις με τις άλλες γραμμές και τα άλλα μέσα της Αθήνας, δηλαδή τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και το Τραμ. Συνδέσεις με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο έχουμε στους Σταθμούς: Πειραιάς, Σταθμός Λαρίσης, Νερατζιώτισσα, Δουκίσσης Πλακεντίας. Συνδέσεις με το Τραμ έχουμε στους Σταθμούς Φάληρο, Νέος Κόσμος, Συγγρού/Φιξ, Σύνταγμα.

 

Posted Image

 

Πηγή: http://www.ypodomes....-to-ypodomescom

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.