Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικόπεδο Δ.Α


Recommended Posts

Καλησπέρα σας

 

Έχω ένα οικόπεδο με σπίτι μέσα το όποιο χαρακτηριζόταν με τους χάρτες του 45 ως ΑΝ (Αναδασωτέο ) ενώ τώρα μου το χαρακτηρίζει ως Δ.Α (Δασικό άλλης μορφής).

 

Τώρα θα πρέπει να κάνω ένσταση αλλά για να γίνει η ένσταση θα πρέπει να βρω τις συντεταγμένες του οικόπεδου και να κάνω τεχνική έκθεση για αρχή.

 

Το ερώτημα μου είναι , γίνεται να κάνω την τεχνική έκθεση μόνος μου και να βρω με ακρίβεια της συντεταγμένες του οικόπεδου με κάποιο τρόπο ή με την αγορά κάποιου Gps  ;

Link to comment
Share on other sites

Απευθυνθείτε σε συνάδελφο αρμόδιο για την σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, η αγορά γεωδαιτικού GPS για μία ατομική εργασία αποτελεί παραλογισμό. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανοίγουμε νέα θέματα για τόσο γενικές ερωτήσεις που κάλλιστα θα μπορούσαν να ενσωματωθούν σε πάρα πολλά άλλα ήδη αναρτημένα θέματα..

Link to comment
Share on other sites

Με συγχωρείτε για το νέο θέμα δεν ήξερα που άλλου θα μπορούσα να γράψω.

 

Το ερωτημα μου και ο λόγος που έγραψα εδω στο Forum ήταν αν θα μπορούσα να τα κάνω μονός μου αυτα που χρειάζονται. Σε τοπογράφο έχω απευθυνθεί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.