Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Οι πόλεις με τις καλύτερες υποδομές στα μέσα μεταφοράς στον κόσμο


Engineer

Recommended Posts

Σε κάποιες χώρες το σύστημα των μέσων μαζικής μεταφοράς λειτουργεί σαν ρολόι, ενώ σε κάποιες άλλες γίνεται πανικός. Έχουμε διάφορα τέτοια παραδείγματα κι από την Ελληνική πραγματικότητα, η οποία όμως δεν είναι και η χειρότερη.

 

Ποιες όμως είναι οι καλύτερες χώρες με τις καλύτερες υποδομές παγκοσμίως. Η έρευνα για την "Ποιότητα Ζωής του 2017" της Mercer μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε τον δείκτη υποδομών.

 

Η κατάταξη σε αυτή την κατηγορία βασίζεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην κυκλοφοριακή συμφόρηση, στην ποικιλία των διεθνών πτήσεων από τοπικά αεροδρόμια, στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, στη διαθεσιμότητα του νερού, τηλεφώνου και ταχυδρομείου.

 

Posted Image

 

 

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Σιγκαπούρη, η οποία έχει ένα από τα πιο αποδοτικά και γρήγορα δίκτυα μέσα μεταφορών παγκοσμίων. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται δύο γερμανικές πόλεις, η Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Κοπεγχάγη της Δανίας και την πεντάδα συμπληρώνει μία ακόμη γερμανική πόλη το Ντίσελντορφ. Την πεντάδα κλείνουν το Χονγκ Κονγκ και το Λονδίνο.

 

Στην έκτη θέση βρίσκεται το Σίδνεϋ και στην έβδομη θέση ισοδυναμούν το Αμβούργο της Γερμανίας, το Βανκούβερ του Καναδά και η Ζυρίχη της Ελβετίας.

 

Πηγή: http://www.emea.gr/ο...

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.