Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ευρεση συντεταγμενων απο ΕΓΣΑ '87


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οχι αγαπητέ. Το σκαρίφημα το παίρνουμε στο γραφείο μας για δικιά μας βοήθεια. Γράφουμε επάνω εκεί κάποιες διαστάσεις ή για να κάνουμε κάποιες εξασφαλήσεις κλπ. Όχι όμως για τον συμβολαιογράφο. Ο συμβολαιογράφος με οδηγό το τοπογραφικό μας θα συντάξει ένα απο τα πιο ισχυρά "ντοκουμέντα" Τον τίτλο κυριότητας μιας ιδιοκτησίας. Η υπογραφή τον ενδιαφέρει για να μη έχει αυτός ευθύνες !!! 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

εγώ θα ήθελα να μάθω την πολεοδομία που έβγαζε Ο.Α. "με τέτοια Τοπογραφικά διαγράμματα" . Γιατί σίγουρα συνεχίζει να το κάνει !!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εννοείτε ανυπόγραφο το σκαρίφημα. Πρόχειρο ζήτησε πρόχειρο θα λάβει και επί χαρτοπετσέτας. Αν θέλει τοπογραφικό διάγραμμα το συζητάμε σε άλλη βάση.

 

Θα δεις πολλά σε επαρχιακές πολεοδομίες...άστο καλύτερα.

Edited by ted78
Link to comment
Share on other sites

Δεν το πιστεύω, σε καμία περίπτωση, να ζήτησε ο /η συμβολαιογράφος ανυπόγραφο σκαρίφημα. Αν αυτός θέλει να συντάξει κάποιο συμβολαιογραφική πράξη εκεί μέσα γράφει πάντα ,"σύμφωνα με το τοπογραφικό του ------- τάδε μηχανικού" και μετά ακολουθούν τα ...μπλα, μπλα. Διαφορετικά να το κάνει τι  ..ένα σκαρίφημα.??? Είναι η απλή έκφραση "έλα μωρέ κάνε ένα απλό τοπογραφικό με δυο-τρεις κορδελιές.  Αφού και η πολεοδομία της περιοχής τέτοια πρόχειρα παίρνει.

Link to comment
Share on other sites

Ε, βρε κι εσύ nbr, σκωπτικά τα γράφω. Προφανώς και δεν θα έχει καμιά χρησιμότητα το σκαρίφημα για τη σύνταξη του συμβολαίου...

Επισημαίνω απλώς τι σημαίνει τεχνικά το "πρόχειρο".

 

Πάντως ο συνάδελφος θα πρέπει να προσέξει, γιατί υπάρχουν πολλοί συμβολαιογράφοι "ταλιμπάν", και με τις αναδουλειές που έχουν, κάποιοι είναι εντελώς αδίστακτοι.

Edited by ted78
Link to comment
Share on other sites

εγώ θα ήθελα να μάθω την πολεοδομία που έβγαζε Ο.Α. "με τέτοια Τοπογραφικά διαγράμματα" . Γιατί σίγουρα συνεχίζει να το κάνει !!!!

 

ψαξε πολεοδομία Γιαννιτσών,  θα βρείς διαμαντάκια!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Γενικά φίλτατε, πρόσεχε ΠΑΝΤΑ που υπογράφεις...Ξέρεις τί σου ζητάει η τύπισσα; Το έχεις σκεφτεί τί ζητάει; Ξέρεις τί μπελά μπορείς να βρεις;

Επιπλέον, η Γεωδασία των ΠΜ σας δίδαξε τα βασικά της αποτύπωσης. Έχω την εντύπωση ότι υποτιμάς σε μεγάλο βαθμό την δουλεια ενός ολόκληρου κλάδου. 

 

Κορδελιές, χτυπάνε οι ΑΤΜ όταν πρόκειται να επιβεβαιώσουν χοντρικά την θέση του κτηρίου ή τις διαστάσεις του εσωτερικού χώρου αλλά ΠΟΤΕ δεν το βάζουν σε επίσημη αναφορά. Προσψπικά χρησιμοποίησα 2 φορές κορδελιες στον στρατό σε κτήρια που θέλαμε να δούμε αν ειναι χοντρικά εντός οικοδομικής.

 

Οι αεροφωτογραφίες είναι για δουλειές χαμηλής ακρίβειας ή για δουλειες κομπογιαννιτών που το παίζουν μαο-μάο.

 

Και λόγω νεότητας δικαιολογείσαι να φας 30 φορές τα μούτρα σου (κι εμεις τρώμε και θα τρώμε και δεν ειμαι πολύ μεγαλύτερος σου). Αλλά να τα φας αγωνιζόμενος, όχι πιστεύοντας τον καθένα. 

 

Διαβασε και ξεσκόνισε: Εδώ θα βρεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν σε αυτό. Ό,τι θες από μενα από πλευράς συγγραμματων ζήτα το ελεύθερα.

 

Κανόνας: Μην εμπιστεύεσαι κανέναν (ακόμη και μένα που στα λέω!!!) χωρίς να διυλήσεις και να διηθήσεις!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παιδιά,

καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για το άμεσο ενδιαφέρον κατανοώ και συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σας και κυρίως οφείλουμε πρώτοι εμείς να διατηρούμε το επαγγελματικό επίπεδο μας με αξιοπρέπεια χωρίς εκπτώσεις και διάφορα τέτοια..Τελικά, απευθύνθηκα σε φίλο τοπογράφο και θα πάμε με σωστό εξοπλισμό κόντρα στο τσίνισμα του πελάτη στο τσίμπημα της τιμής..τέλος επειδή η λούμπα παραμονεύει παντού για αυτό και απευθύνθηκα εδώ σε σας και καλώς έκανα απ ότι φάνηκε.. 

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.