Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Recommended Posts

Εκτιμώ πως όχι, αν και δεν νομίζω ότι αναφέρεται κάπου ξεκάθαρα στο ΝΟΚ (ούτε το ναι ούτε το όχι)

Αλλα υπάρχει η ένδειξη ότι στο άρθρο 2 παρ.2δ του 4178 ξεκάθαρα αφαιρεί μόνον της πισίνες από τη δυνατότητα υπαγωγής εντός της απόστασης αυτης

Edited by danaikaterina
Link to comment
Share on other sites

Αυτό σου λέω, ότι ενώ για τις υπόλοιπες κατάσκευές τις παραγράφου 7 το δίνει, αν διαβάσεις προσεκτικά, ειδικά για τις πισίνες δεν το δίνει!!

Link to comment
Share on other sites

επιτρέπεται δηλαδη με άδεια μικρης κλιμακας η τοποθέτηση copmpact πισινας και δεν επιτρεπεται η συμβατική κατασκευή  πισίνας με compact μηχανοστάσιο, με άδεια δόμησης?



 

  • Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.

 

  • Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
Didonis

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Το αν θα είναι compact η συμβατική και το αν θα απαιτείται Άδεια Δόμησης ή ΕΕΜΚ είναι ανεξάρτητο από το αν επιτρέπεται η θέση. Δεν αναφέρεται πουθενά ότι οι κατασκευές που αδειοδοτούνται με ΕΕΜΚ επιτρέπονται εντός των αποστάσεων ασφαλείας από οδό.

 

Επαναλαμβάνω ότι δεν σου απάντησα με βεβαιότητα καθώς δεν αναφέρεται όπως είπα στο ΝΟΚ κάτι σχετικά. Απλά είπα ότι θα μπορούσε κανείς να βασιστεί στο 4178 και να θεωρήσει πως όχι. Σε κάθε περίπτωση επειδή δεν προκύπτει απο πουθενά σαφώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για να είσαι σίγουρος είναι να ρωτήσεις στην ΥΔΟΜ της περιοχής σου. Και αν αυτοί σου δώσουν κάποια τεκμηριωμένη απάντηση θα βοηθούσε όλους να μας ενημερώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.