Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ερώτηση προς μηχανικούς


Recommended Posts

Υπαρχει ακινητο 7 οροφων στην ακαδημιας και μας ανηκει ο τριτος.

 

Πιο πριν υπηρχε ενας χρηστης ολου του ακινητου με μια παροχη αριθμου 6.

 

Τωρα επειδη μισθωθηκε ο τριτος οροφος θελουμε να βαλουμε ρευμα στον τριτο. Ο μελετητης του δεδηε ειπε τα εξης: ή θα σκαψεις νεα παροχη ή θα μειωσεις την παλια και θα παρινει καθε οροφος το συνολο της παλιας σπαστα.

 

Για να μειωσεις την παροχη απαιτειται συμφωνη γνωμη ολων των συνιδιοκτητων του κτιριου (3) !? Επισης για να σκαφτει καλώδιο για νεα παροχη πρεπει να ρωτησεις τους ιδιοκτητες των υπογειων που ειναι ανεξαρτητα μαγαζακια με δικια τους παροχη.

 

Αρα σου λεει ο Δεδηε αν δε σε αφηνουν οι αλλοι μη βαλλεις ρευμα. Τι ισχυει ; ειναι δυνατον να εχεις οριζοντια και αυτοτελη ιδιοκτησια στο κεντρο της αθηνας και να μην εχεις ρευμα αν δε το θελει ο γειτονας;

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει ακινητο 7 οροφων στην ακαδημιας και μας ανηκει ο τριτος.

...

Θέτεις ερώτημα με τίτλο προς μηχανικούς.

Στο προφίλ σου δηλώνεις Μηχανικός !!!

Το ερώτημα σου όπως το διατυπώνεις και σε άσχετη ενότητα που το βάζεις (Τοπογραφικά) δείχνει πράγματι να χρειάζεσαι ερώτηση προς μηχανικούς ως μη μηχανικός.

Δεν είναι αποδεκτό  λοιπόν να υπαρχει παραπλάνηση και το θέμα κλειδώνει μέχρι να μας ενημερώσεις με Προσωπικό Μήνυμα αν είσαι ή όχι μηχανικός και αν δεν είσαι να διορθώσεις το προφίλ σου.

Screenshot 2017-05-19 23.49.33.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.