Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παρέμβαση ΤΕΕ για την ταλαιπωρία των μηχανικών από τον ΕΦΚΑ – Αδιανόητο εν έτει 2017 να μην βγαίνει ηλεκτρονικά η ασφαλιστική ενημερότητα


Engineer

Recommended Posts

Καθαρά προς ενημέρωση .... αν και εννοούμε και καταλαβάινουμε το ίδιο ακριβώς.

 

Το ΤΜΕΔΕ δεν έχει σχέση με αυτά. Το αντικείμενο του ΤΜΕΔΕ έχει σχέση μόνο με την εγγυοδοσία και πιστοδοσία των ασφαλισμένων όπου έχουν αυτοδίκαια μεταφερθεί οι πάσης φύσεως αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Δ΄ Εγγυοδοσίας και Πιστοδοσίας του τομέα του τ.ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ.

Ασφαλιστικές ενημερότητες δίνουν (με τον τρόπο που έγραψες ... γυρίσαμε χρόνια πίσω), η "Περιφερειακή Διεύθυνση Συντάξεων και Ασφάλισης του Τομέα Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Εργων", πρακτικά είναι στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα του τ. ΤΣΜΕΔΕ, καθώς και τα διάφορα Περιφερειακά Γραφεία Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Εργων που βρίσκονται στους διάφορους νομούς της χώρας.

Απλά εξακολουθούν να υπάρχουν ως έδρες των υπηρεσιών. Δηλαδή πλέον υπάρχουν οι Περιφερειακές μονάδες (διευθύνσεις ή γραφεία) του ΕΦΚΑ για τους μηχανικούς.

Και πάλι να επαναλάβω πως αυτά που έγραψα, τα έγραψα καθαρά με ενημερωτικό σκοπό ΚΑΙ καταλαβαίνω πως εννούμε ακριβώς το ίδιο πράγμα ΚΑΙ καταλαβαίνω πως πήγαμε πολλά-πολλά χρόνια πίσω.

 

Και για να δείτε τα χάλια-ασυνέπεια-ασυνέχεια (πείτε το όπως θέλετε) της βεβαίωσης ..... δειτε τα "περικυκλωμένα" .... όπου γίνεται μια ασύνδετη σύνδεση των ΕΦΚΑ ... τέως ΤΣΜΕΔΕ ... (σκέτο ΤΣΜΕΔΕ) ... και σου βεβαιώνει .... ότι έχεις πληρώσει τις εισφορές σου στο ΤΣΜΕΔΕ μέχρι όταν κλείσαμε στις 31/12/2016 το μαγαζί (ΤΣΜΕΔΕ) .... αλλά με βαση αυτά σου δίνουμε βεβαίωση ως Μονάδα του ΕΦΚΑ μέχρι 31/7/17 ... 

ααααα και ότι έχω πληρώσει υπερ ΟΑΕΔ και ότι είμαι ελευθερος επαγγελματίας μέχρι 31/12/16 ... για το '17 που δεν είμαι ελεέυθερος επαγγελματίας .... στα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ είμαι αυτοαπασχολούμενος .... 

ότι να 'ναι ....

post-2272-0-23656200-1499623207_thumb.jpg

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπα αυτο.

Απλα αναφερθηκα στις ομορφιες που βεβαιώνει η βεβαίωση.

 

Σταλθηκε μεσω tapatalk

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.