Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προοπτικές Αγρονόμου-Τοπογράφου Μηχανικού στο εξωτερικό


Γιάννης Λέκκας

Recommended Posts

@Γιάννης: Καλωσήρθες στον κλάμπ!Απόλαυσε μία διαδρομή 5 ετών, αμφισβήτησε, γέλα, παίξε, διασκέδασε, απογοητεύσου ελεύθερα!!!

 

Συμβουλή: Μην μπλέξεις ΠΟΤΕ με πολιτικάντηδες-παρατάξεις-τσιφτετελοκράχτες: Θα φας μεγάλο πρήξιμο και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν από σενα τα πάντα, κάνοντας σε οπαδό.

 

@nbr: Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου και την διαφωνία! Σε ότι αφορά την Γερμανία, δεν υπάρχει κλασικό τμήμα Πολυτεχνικό Τμήμα Τοπογράφων Μηχανικων όπως ίσως το γνώρισες εσύ...Είναι πλέον οι ΓΕωδαίτες και οι Γεωπληροφορικοί και δεν υπάρχει η 5ετία, αλλά το 3+2. Για την Αυστρία για τη Βιέννη και το Γρατζ σε επίπεδο Πολυτεχνείου-Πανεπιστημίου ισχύει το ίδιο.

 

Δεν είμαι σίγουρος αν ο όρος technische Hochschule αντικαθιστά το πολυτεχνείο ή αντιστοιχεί σε τμήμα ΤΕΙ. Νομίζω, ότι τα Πολυετεχνεία έχουν τον τίτλο Technische Universität (TU-München, Berlin, Dresden).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 31
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στο "Technische Hochschule" oder technische Universitaet στεγαζόταν στο ίδιο κτίριο με την ίδια επιγραφή και οι πολιτικοί μηχανικοί, και οι μηχανολόγοι- ηλεκτρολόγοι, αρχιτέκτονες και τοπογράφοι (Vermessungswesen) με χωριστή Fakultät. Τελειώνοντας τον κλάδο τα 10 εξάμηνα + διπλωματική (Diplomarbeit) είχες τον ίδιο τίτλο με τους άλλους .... Diplom-Ingenieur. Δίνονταν και διδακτορικά. Αν όλα αυτά άλλαξαν δεν το γνωρίζω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.