Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2017


Engineer

Recommended Posts

Νικ κάτι ανάλογο είχες πει παλιότερα και ο Ροδοπουλος και σας έδειξα τι πληρώνουν στην Ευρώπη. Πολύ λιγότερα και αναλογικά με τους μισθούς ελάχιστα. Εύχομαι αυτοί που τον σκέφτηκαν τον Ενφια και αυτοί που τον διατηρούν να τιμωρηθούν κάποτε παραδειγματικά

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 40
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να πληρωσουμε  αλλα να εχουμε  και ανταποδοτικες  υπηρεσίες  

όχι αφρικανισταν σε  υπηρεσίες  και φοροι σουηδιας   με  μισθους  βουλγαριας

ελεος !!

Link to comment
Share on other sites

panos vicious Άρα 7ον δεν ξέρεις τι θέλεις , δεν ξέρεις τι ισχύει στο εξωτερικό και απλά φωνάζεις. Το μόνο που θέλεις είναι να μην πληρώνεις. ΕΝΦΙΑ, ΤΣΜΕΔΕ, φόρους κτλ. 

 

BAS οκ δεν έχει νόημα η συζήτηση. Αν πιστεύεις ότι φτάνουμε έστω και λίγο στους φόρους έξω κάνεις τεράστιο λάθος. Έξω δεν παίζουνε. Πληρώνεις. Δεν έχει νόημα να παραθέτεις στοιχεία κτλ. Ο ΕΝΦΙΑ στην Ελλάδα είναι της πλάκας. 

Edited by nik
Link to comment
Share on other sites

Σωστά να τον βάζουνε 2 φορές το χρόνο ανα εξάμηνο.. Κάτι σαν τις διπλές πανελλαδικές ένα πράγμα. Συγκινητική πάντως η προσπάθεια να χαρίσουν γέλιο για όσο ακόμη βρίσκονται στην εξουσία, γιατί μετά μάλλον για μετανάστες τους κοβω

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

nik, αν αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενά μου, τότε τι να πω;

...

2ον). Επιπλέον πληρώνουμε ήδη πάρα μα πάρα πολλά, χωρίς αντίκρυσμα-ανταπόδοση.

3ον). Όχι, εγώ π.χ. δεν ξέρω.

4ον). Ποιος είπε ότι και σε αυτές τις χώρες δεν είναι άδικος φόρος;

...

Δες και του loser, το τελευταίο μήνυμα.

 

Κακώς έμπλεξα σε κουβέντα με κυβερνητικό εκπρόσωπο, ας πρόσεχα. Σε χαιρετώ με την προτροπή να θυμηθείς την κίνηση της Ρένας Βλαχοπούλου προς τον Ντίνο Ηλιόπουλο στο "Φωνάζει ο κλέφτης" του Δημήτρη Ψαθά και ξαναμπαίνεις στην απόκρυψη περιεχομένου.

Edited by panos-vicious
Link to comment
Share on other sites

Δεν πληρώνουμε πάρα πολλά! Επίσης το ότι δεν υπάρχει αντίκρισμα είναι ΑΛΛΟ θέμα. Άλλη συζήτηση. Για να υπάρχει ο ΕΝΦΙΑ κάτι θα πληρώνεις πάντως δεν υπάρχει χωρίς λόγο για να βρίζουμε τους πολιτικούς. Δεν είναι τόσο ηλίθιοι.

 

Άδικος ξεάδικος παντού υπάρχει. Και είναι μεγάλος. Γενικά η ακίνητη περιουσία είναι πολύ κοστοβόρα έξω και για αυτό ο κόσμος δεν έχει πολλά ακίνητα. Απλά ο ΕΝΦΙΑ έπρεπε να είχε μπει από το 80. Τώρα μας έπεσε βαρύς.

 

 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ που μου λες. Εγώ είτε με Βενιζέλο είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΙΔΙΑ λεω για τον ΕΝΦΙΑ. Είμαι 100% υπέρ του. Οπότε ό,τι και να λες....

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή όταν ο Αλέξης έλεγε ότι θα τον καταργήσει και πρωτοστατούσε στη στάση πληρωμής του, ήταν μια μεγάλη μαχαίρια για σένα. Μάλλον θα επικράτησαν τα υπόλοιπα ψέματα στην κρίση της ψήφου..

Για πες στο εξωτερικό τι γίνεται με στοιχεία όχι γενικά και αόριστα.. Μετά κάνε αναγωγή με το εκεί επίπεδο διαβίωσης

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Όλοι οι πολιτικοί είναι γαίδούρια και γουρούνια, εγώ δεν αντέχω στο παραμικρό πλέον να ακούω πολιτικό ρεπορτάζ. Έχουμε αντιπολίτευση της πλάκας από ΝΔ η οποία έχει το θράσσος να μιλάει για ΕΝΦΙΑ όταν αυτή τον θέσπισε. Απ' την άλλη έχουμε και το ΤΣΙΡΙΖΑ που φλόμωσε όλο ψέμματα και ψεύτικες υποσχέσεις τον κόσμο, οτι έκαναν άλλωστε και όλοι οι πολιτικοί των προηγούμενων δεκαετιών. Δεν θέλω να ασχολούμε άλλο μαζί τους.

 

Όσο για τους φόρους, δεν θα κάτσω να κρίνω ποιοι είναι δίκαιοι και ποιοι οχι, αλλά θα πω οτι τα μόνα χρήματα που δέχομαι να πληρώσω στο κράτος είναι ένα αντίτιμο για την αεροπορία τον στρατό, αστυνομία/πυροσβεστική και τα σώματα ασφαλείας, επίσης για τον δημόσιο φωτισμό και την αποκομιδή απορρημάτων, για όλα τα υπόλοιπα δεν δέχομαι να πληρώνω τίποτα καθώς δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα. Πριν λίγο καιρό έγινα 30ετών και από οτι διαπιστώνω ακόμα κι όταν φτάσω 60 δεν θα έχουμε σωστό κράτος, αρκετά έχει ανεχθεί ο κόσμοσ να ξεσκίζουν τα εισοδήματά του και την ιδιωτική οικονομία σε άχρηστους και μη ανταποδοτικούς φόρους που κατά 60-70% είναι πεταμένα λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν στο #7 υπάρχουν 2 προτάσεις, κανένας δεν σχολίασε ούτε αρνητικά ούτε θετικά.

.

 

Όλοι εσείς που γράφετε να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ...γνωρίζετε τι φόροι πληρώνονται στις μεγάλες χώρες τις οποίες θαυμάζετε ? ...

Ναι γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε ότι οι χώρες που θαυμάζουμε με κάποιον μαγικό τρόπο δεν έχουν 30% ανεργία.
Επίσης οι χώρες που θαυμάζουμε δεν φέρνουν ένφιες μέσα σε μια νύχτα. Αυτό ισχύει κυρίως για τους προηγούμενους, τους "φιλελεύθερους" και λιγότερο για τους σημερινούς.

.

... Ή απλά σκούζετε για να σκούζετε  θέλοντας και μεγάλη Ελλάδα τύπου δυτικής Ευρώπης αλλά χωρίς να πληρώνετε κιόλας ?

Σωστός.
Ομως, για να πληρώνω πρέπει να έχω, για να έχω πρέπει να δουλεύω, και δουλειά (έξω από δημόσιο και ρουσφέτια) δεν υπάρχει.

.

Τον ένφια τον εφεύρε κάποιος Καραβίτης, σύμβουλος(?) ή συνεργάτης του Σαμαρά(?!).

.

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σκεφτείτε αν καταργήσουν τον ένφια τι μπορεί να σκεφτούν για να μαζέψουν τα 3.5 δις που θα τους λείψουν.
Με τόσα που έχουν δεί τα μάτια μας, μπορεί να αυξήσουν τον ΦΠΑ στο 33.33%, την kWh στα 50c, το περιουσιολόγιο να περιλαμβάνει κινητά τηλέφωνα, λέβητες θέρμανσης και αρκουδίσια, παπούτσια, ρούχα, ποδήλατα, κατοικίδια, παιδιά και εγγόνια.

.

Παλιά είμασταν λίγο καλύτερα απο μεροδούλι-μεροφάϊ, τα τελευταία 7-8 χρόνια δεν έχουμε ούτε αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που σκούζουμε.

Εχουμε όμως ΕΝΦΙΑ...
Επίσης είμαστε τυχεροί που μας αφήνουν και μένουμε ακόμα στα σπίτια μας.

.

nik, ακούγεσαι σαν να είσαι μέσα στα πράματα, τι λένε, η ανάπτυξη είναι ακόμα μακρυά?

Edited by AMHxaNos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.