Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αισιόδοξες οι πρώτες μετρήσεις οχημάτων σε Ιόνια, Κεντρική και Νέα Οδό


Engineer

Recommended Posts

Με αρκετά καλές επιδόσεις έκλεισε ο κλασσικός μήνας των "μπάνιων του λαού" σε Νέα Οδό, Ιόνια Οδό και Κεντρική Οδό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε το ypodomes.com για εσάς, οι διελεύσεις έφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

 

Για την Ιόνια Οδό, τα στοιχεία δείχνουν διελεύσεις 820.070 από τους εν λειτουργία σταθμούς (μετωπικούς και πλευρικούς). Αν διαιρέσουμε τον αριθμό αυτό με τις 31 μέρες του Αυγούστου τότε θα δπύμε μία ημερήσια κίνηση 26.451 οχημάτων, αριθμός που δεν είναι καθόλου άσχημος δεδομένου του γεγονότος ότι ο μισός άξονας ήταν δίχως διόδια.

 

Στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και στο τμήμα που εκμεταλλεύεται η Νέα Οδός, Μεταμόρφωση-Σκάρφεια, καταγράφηκαν 2.664.992 διελεύσεις δηλαδή 85.967 ανά ημέρα. Εδώ φαίνεται βέβαια και η δυναμική που έχει αυτό το τμήμα των περίπου 180χλμ που ξεκινά από την πρωτεύουσα. Ο αριθμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος που καταγράφεται σε υπεραστικό αυτοκινητόδρομο και μόνο η Αττική Οδός έχει μεγαλύτερη κίνηση.

 

Τέλος η κίνηση στο Μαλιακό Κόλπο, που διαχειρίζεται η Κεντρική Οδός, αντίστοιχα ήταν 906.521 διελεύσεις, δηλαδή 29.242 οχήματα ημερησίως, όχι πολύ παραπάνω από την κίνηση της Ιόνιας Οδού αλλά με πολύ λιγότερα χιλιόμετρα εκμετάλλευσης (περίπου 60χλμ).

 

Το ενδιαφέρον στρέφεται στα νούμερα Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου γιατί ο μεν πρώτος είναι ο μήνας λειτουργίας (όχι όλες τις μέρες) όλων των σταθμών διοδίων στην Ιόνια και ο δεύτερος γιατί θα έχουμε πλήρη στοιχεία σε ένα μήνα που δεν κινείται εντυπωσιακά πέρα από την κλασσική αργία της 28ης Οκτωβρίου που δίνει μεγάλες ροές στους υπεραστικούς μας αυτοκινητόδρομους.

 

Πηγή: http://www.ypodomes....iki-kai-nea-odo

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

"Αισιόδοξες οι πρώτες μετρήσεις"

 

 

σωστα ...εμεις να δειτε ποσο ειμαστε αισιοδοξοι...

 

και περιμενουμε με ανυπομονησια τα νεα πλευρικα  και τα νεα μετωπικα...

να μας...αισιοδοξησουν ακομα περισσοτερο.

Link to comment
Share on other sites

Για POS πάντως στην Ιονία ούτε λόγος... Πάντως είναι προετοιμασμένοι. Αν δεν έχεις μετρητά σε βάζουν να υπογράψεις ένα χαρτί ότι χρωστάς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.