Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος: Συνεχίστηκε η άνοδος με 7,8% τον Σεπτέμβριο


Engineer

Recommended Posts

Ακόμα ένας μήνας ανόδου καταγράφηκε στο Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος της Αθήνας, Συγκεκριμένα με 2,29 εκατ. επιβάτες, η κίνηση στον διεθνή αερολιμένα παρουσίασε τον Σεπτέμβριο αύξηση 7,8%. Η άνοδος αυτή οφείλεται, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του αεροδρομίου, στην αύξηση της κίνησης τόσο του εσωτερικού κατά 4%, όσο και του εξωτερικού κατά 9,8%. Οι Έλληνες επιβάτες έφτασαν τις 754,8 χιλ. και οι ξένοι το 1,5 εκατ.

 

Συνολικά, στο 8μηνο του 2017 (Ιανουάριος- Σεπτέμβριος), η κίνηση του αεροδρομίου έφθασε τους 16,8 εκατ. επιβάτες, σημειώνοντας άνοδο 8,1%. Η άνοδος αυτή οφείλεται πρωτίστως στην ανοδική πορεία της διεθνούς κίνησης με 11,1 εκατ. επιβάτες και δευτερευόντως της κίνησης εσωτερικού με 5,62 εκατ. επιβάτες. Ειδικότερα, η πορεία της διεθνούς κίνησης παρουσίασε αύξηση 11,5%, ενώ η κίνηση εσωτερικού σημείωσε μικρή άνοδο 1,9%.

 

Τέλος, ο αριθμός των πτήσεων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2017 έφθασε τις 152.573, καταγράφοντας άνοδο της τάξης του 2,5%. Οι πτήσεις εσωτερικού σημείωσαν αύξηση 1,7%, ενώ οι διεθνείς πτήσεις παρουσίασαν άνοδο 3,1%.

 

Πηγή: http://www.ypodomes....-ton-septemvrio

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.