Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέος


Kirikas

Recommended Posts

Καλησπέρα σας είμαι νέος στο επάγγελμα.

Θα ήθελα την γνώμη σας για τον εξοπλισμό που θα χρειαστώ ως νέος για να ξεκινήσω το δικό μου γραφείο. Τι μηχανήματα θα προτείνατε, ποιο πρόγραμμα θα με βοηθήσει.

Είμαι πολιτικός μηχανικός δομικών έργων οπότε το εύρος της δουλειάς μου είναι περιορισμένο προς το παρόν ( τοπογραφικά, στατικά, αποτυπώσεις, δηλώσεις αυθεραίτων)

Ευχαριστώ εκ΄ τον προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ανοίγεις κανά ενοικιαζόμενο διαμέρισμα ή κάτι με τον τουρισμό σχετικό μπας και βγάλεις και κανά φράγκο που είσαι και από νησί?Πέρα από την πλάκα   για αρχή ένα pcμε μεγάλη μνήμη και σκληρό  + τα υπόλοιπα επεξεργαστές κτλ να μπορείς να φορτώσεις προγραμματα, έναν εκτυπωτή-multi scanner  καλό (ότι και να κάνεις άχρηστος δεν θα σου είναι ποτέ οπότε δώσε παραπάνω τώρα αξίζει) ένα λάπτοπ , laser αποτύπωσης και συνεργάσου με κάποιον που έχει τα ''ακριβά'' να μάθεις και 5 πράγματα πρώτα .Τώρα αν θα πέσεις στα βαθιά αμέσως plotter  gps προγραμμα στατικών (βάλε και ενισχύσεις-επισκευές μέσα, επίκαιρο κίολας). Ε φτάσαμε στα 20 χιλιάρικα (εκτός αν θες κινέζους ) περίπου να πάρεις και κάνα δυο έπιπλα να σουλουπώσεις ψεύτικα το γραφείο.Πάντως σε πρώτη φάση συνιστώ να πάρεις τα πρώτα   

Edited by Elounda
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.