Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αεριοστρόβιλοι στην Ελλάδα


tsekouronas

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

 

έχω έναν (πρώην) συμφοιτητή που κάνει την διπλωματική του για το πτυχίο. Η διπλωματική του ειναι για τους αεριοστρόβιλους στην Ελλάδα. Και ο ίδιος αλλά και εγώ δεν καταφέραμε να βρούμε μία λίστα βιομηχανιών στην ελλάδα που να χρησιμοποιούν αεριοστρόβιλους σε οποιαδήποτε διαμόρφωση (ανοιχτό ή κλειστό κύκλο, σε συμπαραγωγή, αεροπορικό ή πλαισίου). Βρήκε μόνο μία μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ με συμπαραγωγή (μονάδα 5 Λαύριο)

Έχεις κανείς κάτι σε λίστα τέτοιων βιομηχανιών;

Η τουλάχιστον κάποιος να ξέρει κάποια βιομηχανία στην Ελλάδα που να χρησιμοποιεί; Οι λεπτομέρειες δεν είναι απαραίτητες (αν κ καλοδεχούμενες) αρκεί να είναι σίγουρο ότι υπάρχει σε χρήση αεριοστρόβιλος.

 

Ευχαριστώ

 

Παρακαλώ, συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας.

Ευχαριστώ, hkamp.

Edited by hkamp
Link to comment
Share on other sites

Η DAMCO ENERGY Α.Ε. ( όμιλος Κοπελούζου ) έχει κάνει εγκαταστάσεις σε εφαρμογές ηλεκτροπαραγωγής. Ίσως μια επικοινωνία με αυτούς δώσει κάποιες σχετικές πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις προτασεις. Καταφερα βρηκα μια λιστα με βιομηχανιες που εχουν αεριοστροβιλο (5-6). Η Δεη εχει 4 μοναδες συνδυασμενου κυκλου, Κομοτηνη, Μεγαλοπολη, Λαυριο κ μια τεταρτη που δν ξερω. Απο ιδιωτικες εταιριες παραγωγης ηλ ρευματος βρηκα 5-6. Σαν συνολο καλα ειναι. Γεμισαν 3 σελιδες στην πτυχιακη του.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.