Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Έντονες πλημμύρες από τις βροχοπτώσεις στη Δυτική Αττική


Engineer

Recommended Posts

Ο δρόμος αυτός πρέπει να ξαναχαραχθεί κατά μήκος μιας ανώτερης ισοϋψούς ώστε η κοίτη να παραμείνει ελεύθερη για την απορροή των υδάτων. Στην περιοχή που η κοιλάδα ανοίγει πρέπει να κατασκευασθεί ένα ανάχωμα για την ταμίευση του ύδατος και κάποιος αγωγός εκτροπής ή μια σήραγγα για την ομαλή υπερχείλιση του πλεονάσματος, γύρω ή έξω αντίστοιχα από τη δομημένη πια λεκάνη απορροής που τόσο πολύ θέλουμε να επαναφέρουμε σε χρήση μόλις αποσυρθούν τα νερά και οι λάσπες. Αν κάθε χρόνο υπάρχουν τόσα πολλά νερά ένα τέτοιο έργο μπορεί να βοηθήσει και στον εμπλουτισμό των υδροφόρων της περιοχής. 

 

Βέβαια, μετά από μια τέτοια καταστροφή, μπορεί και οι ίδιοι οι χρήστες των οικοπέδων αυτών να την εγκαταλείψουν και να μη χρειαστεί ούτε και του καθηγητή η μπουλντόζα να επέμβει, αφού τη δουλειά την έκανε το νερό τζάμπα.. Βρισκόμαστε στο επίπεδο της ανθρωπιστικής κρίσης που θα αντιμετωπιστεί με κοντέινερ, συσσίτια και ίσως με κάποιο διορισμό των πληγέντων επιχειρηματιών στο δημόσιο αντί αποζημίωσης για να ξαναφτιάξουν αυτό που είχαν.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 100
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.