Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτονομια θερμανσης με πινακα και προσθετα ρελε λυχνιας


SIRENS

Recommended Posts

Καταρχην συγχαρητηρια για το φορουμ γραφω για πρωτη φορα και Θα ηθελα να σας εκθεσω ενα ερωτημα που με απασχολει και εαν καποιος γνωριζει να με βοηθησει.Εχω ενα πινακα αυτονομιας charmeg TB 2D/DS και θα ηθελα μεσα απο αυτον και με την προσθηκη και μερικων ρελε λυχνιας να φτιαξω στην μονοκατοικια μου η οποια αποτελειται απο δυο ξεχωριστους χωρους (2 θερμοστατες χωρου) και ενα ηλιακο τριπλης (στεγης) με ελεγκτη ενα charmeg MP-T και απομακρυσμενο αισθητηριο μια αυτονομια η οποια να επιτρεπει αποθερμανση πρωτα στον ηλιακο και μετα σε ενα συγκεκριμενο απο τα δυο ξεχωριστα διαμερισματα.Να αναφερω επισης οτι το συστημα αποτελειται απο ενα κυκλοφορητη και τρεις η/β και οτι δεν με ενδιαφερει η ωρομετρηση καθοτι ειναι οικογενειακη κατοικια.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πηγαινοέρχεσαι από το γενικό στο ειδικό και χάνεσαι.

Αρχικά ρωτάς συγκεκριμένα για τηλεπικοινωνιακές μελέτες και μετά αναρωτιέσαι για θέματα που αγγίζουν ακόμη και τα υπαρξιακά.

Δεν διαφώνησα για το τι γινεται στην Ελλάδα και το τι κανει ο πμ στην Ελλάδα, αλλά ας βγούμε από το μικρόκοσμό μας.

Link to comment
Share on other sites

Αν πρέπει απαραίτητα να μπουν μερικά λυχνίας ,μπορεί και να μην γίνεται.αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα υλικά αυτοματισμού,γινονται τα παντα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.