Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μετρό Θεσσαλονίκης: Παραδόθηκε μετά από 11 χρόνια στην κυκλοφορία η οδός Μοναστηρίου


Engineer

Recommended Posts

Στην κυκλοφορία αποδόθηκε χθες η οδός Μοναστηρίου, μπροστά από τον υπό κατασκευή Σταθμό Μετρό "Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός" της πόλης. Το γεγονός σχολίασε από το twitter και τον προσωπικό του λογαριασμό ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος που έγραψε "Μετρό Θεσσαλονίκης: Μετά από 11 χρόνια δόθηκε σήμερα σε κυκλοφορία η οδός Μοναστηρίου στο ύψος του Ν. Σιδηροδρομικού Σταθμού. Προχωρούμε ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο έργο υποδομής που ταλαιπώρησε πολύ τη Θεσσαλονίκη".

 

Πρόκειται για το τμήμα του δρόμου μεταξύ των οδών Αγίων Πάντων και Μ.Καλού όπου είχε δεσμευτεί ως εργοταξιακός χώρος. Πλέον στο σημείο θα υπάρχουν τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση δίνοντας μεγάλη ανάσα στην πόλη.

 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, σχολίασε:

 

«Είναι μέρα χαράς η Κυριακή γιατί θα αποκτήσει ζωή ξανά ένας δρόμος, θα λειτουργεί πάλι ένας παραδοσιακός εμπορικός δρόμος που είχε νεκρωθεί. Νομίζω ότι θα αρχίσει μία καλύτερη εποχή για την Εγνατία. Θα αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο, γιατί με τις λαμαρίνες δεν μπορούσε να γίνει τίποτα».

 

Μέσα στο 2018 αναμένεται να συμβεί το ίδιο σε αρκετούς σταθμούς και να αποδοθούν οι δρόμοι που είχαν δεσμευτεί γα χρόνια ξανά στην κυκλοφορία. O κ.Μυλόπουλος έθεσε ως παραδείγματα την Κ.Καραμανλή στο σταθμό ΠΑΠΑΦΗ και την Εγνατία στο σταθμό ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ.

 

Πηγή: http://www.ypodomes....dos-monastiriou

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.