Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ένταξη νέων ωφελούμενων στο παλαιό "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"


Engineer

Recommended Posts

τα λεφτά κανενός ΠΕΑ δεν πάνε στον βρόντο. Αν γίνει σωστά η δουλειά. Απεικονίζει μια εικόνα της ιδιοκτησίας αρκετά ρεαλιστική, η οποία μπορεί να ωφελήσει. Βλέπουν τα σημεία που πάσχει το ακίνητο . Και την κατάσταση. Κατόπιν μπορούν να επιληφθούν, δεν θα έλεγα οτι ένα ενερ. πιστ. δεν αξίζει οταν γίνεται σωστά, χρησιμοποιείται να αποκτήσει ο ιδιοκτήτης εικόνα, να ενημερωθεί και τελικά να μειώσει τα κόστη που χρειάζεται να  θερμάνει  και να δροσίσει την κατοικία του (θα χρειαστούν δροσισμό τα ακίνητα τα επόμενα χρόνια.).
Προσωπικά εγώ δεν ξέρω ακριβώς την  δουλειά που γίνεται προκειμένου να εκδοθεί ένα ενεργειακό πιστοποιητικό, σίγουρα όμως προτείνω,  να πληρώνεται  κάτι παραπάνω, οχι πενήντα ευρώ και να γίνεται άρπα κόλα η μέτρηση. Να φανούν τα σημεία στο σπίτι που χάνεται η ενέργεια, να προτείνεται ακόμα με το πιστοποιητικό ο τρόπος, οι τρόποι που επισκευάζονται τα προβληματικά σημεία. Λεφτά δεν χάνονται με τα πιστοποιητικά, λεφτά χάνονται όταν οι άνθρωποι λένε ας κάνω μωρέ τώρα που βρήκα με σαράντα, να συμπληρώσω τα χαρτιά. Αξίζει το ΠΕΑ, το ΠΕΑ που γίνεται σωστά αξίζει.

Link to comment
Share on other sites

Ναι λες και δεν ξέρει ο άλλος σε σπιτι του 70 με ξύλινα μόνα κουφώματα, αν τα αλλάξει με διπλα μεταλλικά κάνει και εξ θερμομόνωση θα είναι καλύτερα το ΠΕΑ θα του το πει..

Σε πολλές περιπτώσεις το τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης είναι προαποφασισμένο και δεν προκύπτει συζήτηση με τον μηχανικό

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

πολύ καλά τα λές arche, και παρόλο που ,γενικά, πιστεύω ότι <<λεφτά υπάρχουν>>,στο συγκεκριμένο θέμα φοβάμαι ότι δεν υπάρχει ούτε <<σάλιο>>, η ανοησία έγινε, υπεράριθμες αιτήσεις υποβλήθηκαν και βέβαια ποιος να έχει την ευθύνη γιαυτό και παραπέρα,πως να λυθεί το πρόβλημα??

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.