Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Κατατακτήριες απο ΑΕΙ σε ΤΕΙ;


Alphadyn

Recommended Posts

Καλησπερα

 

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει η δυνατοτητα κατατακτηριων (ή καποιας αλλης διαδικασιας εισοδου) απο αποφοιτους ΑΕΙ (πολυτεχνειο συγκεκριμενα) σε σχολες ΤΕΙ? Απο το λιγο που εψαξα δεν βρισκω πληροφοριες και μου κανει εντυπωση

Link to comment
Share on other sites

Τους έβαλες στο ψάξιμο τώρα όλους.

Εξάλλου ανωτατοποίηση δεν ζητούσε ο κόσμος?

Τώρα γιατί κάνει εντύπωση ακόμα και στους ίδιους, κάποιος από πολυτεχνείο να θέλει να γυρίσει πίσω σε ΑΤΕΙ (Α στερητικό, όχι πλέον ΤΕΙ).

Link to comment
Share on other sites

@Alphadyn

Αν συμπλήρωνες την ειδικότητα, όπως ζητάνε οι διαχειριστές, σου θα καταλαβαίναμε κιόλας γιατί ζητάς να δώσεις κατατακτήριες για να πας σε ΤΕΙ.

Πολύ περίεργη ερώτηση...

Link to comment
Share on other sites

Καλά σοβαρολογείς spenergy; Όσο καιρό θυμάμαι στα ΤΕΙ εμπαιναν με κατατακτήριες από Πολυτεχνεία κτλ. Ιδού και ένας πίνακας από το ΤΕΙ Κρήτης http://www.teicrete.gr/domikoi/epit0607.doc

Link to comment
Share on other sites

Διπλ. μηχανολογος μηχανικος ειμαι. Ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον, αρχικα. Προφανως και δεν αφορα το ενδιαφερον μου αντιστοιχη σχολη σε επιπεδο ΤΕΙ. Απο εκει και υστερα οι λογοι που θελω να παρω πληροφοριες (αρχικα) ειναι για να γνωριζω το πληθος επιλογων που μου δινονται.

Link to comment
Share on other sites

Γίνεται σίγουρα. Ξέρω άτομο από Αρχιτεκτονική που έδωσε για Γραφιστική. Ίδιες περίπου μέρες με του Πολυτεχνείου δίνουν. Αν πάρεις τηλ. στη γραμματεία του ΤΕΙ που σε ενδιαφέρει θα σου πούνε μαθήματα κ σχετικά...Απλώς αν είναι άσχετο το ΤΕΙ με το πτυχίο σου ξεκινάς από 1ο έτος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.