Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Επαγγελματικά Δικαιώματα Μηχανικού Επικοινωνιακών Συστημάτων


Avdiritis

Recommended Posts

Τη καλησπέρα μου σε όλους τους συναδέλφους μηχανικούς του forum. Όπως λέει και ο τίτλος είμαι μέλος του ΤΕΕ με τον τίτλο "Μηχανικός Επικοινωνιακών Συστημάτων". Ζήτησα από το ΤΕΕ τα επαγγελματικά μου δικαιώματα γραπτώς και αναφέρει χαρακτηριστικά :

 

Ως Διπλωματούχος Μηχανικός Επικοινωνιακών Συστημάτων έχετε δικαίωμα εκπόνησης Μελετών, διενέργειας Επιβλέψεων και Συντήρησης μόνο Απλών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το Ν.6422/1934 και τις συμπληρωματικές διατάξεις εφαρμογής αυτού.

 

Πηγα απο την διεύθυνση βιομηχανίας και δεν μπορούν να με εγγράψουν στα μητρώα τους. Τώρα προσπαθώ να μαζέψω οτι ΠΔ ή ΒΔ με αφορά για να μπορέσω να βγάλω μια άκρη και να μπορέσω επιτέλους να εργαστώ σε νόμιμα πλαίσια. Έχει κανείς υπ' όψιν του τι σημαίνει απλά Η/Μ? Δηλαδή μέχρι πόσα KW είναι τα απλά Ηλεκτρολογικά και τι άλλο ενδεχομένως περιλαμβάνονται σε αυτά(Πυρόσβεση?). Ευχαρηστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά ότι ξέρεις ξέρω, το δικό μου θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή πληρώνω κανονικά εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ και δεν υπάρχει κάποιος να μου πει στη πράξη το τί μπορώ να κάνω. Ψάχνω μέσα σε ΠΔ και ΒΔ καθώς και τροποποιήσεις τους να βρω τα δικαιώματα μου καθώς και το νομικό πλαίσιο για να μπορώ να δουλέψω ως ιδιώτης μέσα στα όρια του νόμου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.