Μετάβαση στο περιεχόμενο

phoenixconstructiuons

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-1 Κακή

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

242 profile views
  1. Δεν έχει γινει τίποτα.. Έχουμε καταθέσει για έγκριση δόμησης για νέα πολυκατοικία με φυτεμένο δώμα, και από την ΥΔΟΜ μας είπανε ότι λόγο του φυτεμένου δώματος και του μπόνους των τετραγωνικών στο δώμα πρέπει να έχουμε έγκριση από το Σ.Α .
  2. Προβλέπεται για φυτεμένο δώμα στην περιοχή της Βούλας να έχουμε έγκριση από συμβούλιο αρχιτεκτονικής?
  3. Τα cours anglais αφαιρούνται από την υποχρεωτική φύτευση ακάλυπτου?
  4. Παρα πολύ ωραιο το σκαρίφημα.. Στο πόρισμα του ελεγκτή ήταν η παράγραφος (γ).. Έγινε ενημέρωση σφραγίστηκε.. Οποτε τώρα προχωράμε σε ΠΕΚ χωρίς καμια άλλη ενέργεια? Το σύστημα σε αφήνει να καλέσει νέο έλεγχο δόμησης?
  5. Προβλέπεται μετά από ενημέρωση αδειας λόγο μείωση μεγεθών επανέλεγχος της οικοδομής από ελεγκτή δόμησης? έγινε ο τελικός έλεγχος της οικοδομής και λόγο κάποιων παρατηρήσεων έγινε ενημέρωση για μείωση εμβαδού κλιμακοστασιου στην PILOTI και μείωση κάποιων εξωστών..
  6. Από αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είναι σοτο ισόγειο με πλατος 1,20 και μήκος λιγότερο από το 1/3 της όψης... Το θέμα είναι μετράει στο υποχρεωτική φύτευση?
  7. Καλησπέρα σας, μήπως ξέρει κανείς τον ορισμό της βεράντας κατά ΝΟΚ, και τι εννοεί όταν λέει επιτρέπεται εντός υποχρεωτικού ακάλυπτου χώρου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.