Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

7 Screenshots

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σε visual basic το οποίο υπολογίζει τα πρόστιμα αυθαιρέτων σύμφωνα με τον νέο νόμο Ν.4178/13.Απλό και εύχρηστο πιστεύω οτι θα βοηθήσει τους συναδέλφους που ασχολούνται με το αντικείμενο.Για παρατηρήσεις-διορθώσεις γραψτε στο post η επικοινωνήστε μαζι μου.

 

Η έκδοση 1.61a είναι ενημερωμένη με τις αλλαγές που έγιναν στο φύλλο καταγραφής αυθαιρέτων απο το ΥΠΕΚΑ στις αρχές του 2014.Επίσης ειναι συμβατή με όλα τα λειτουργικά windows(από xp-sp2 και μετά).Επίσης προστέθηκε splash-screen με τις γενικές πληροφορίες του προγράμματος.

Η νέα έκδοση 1.7 έχει την δυνατότητα εκτύπωσης του αναλυτικού προυπολογισμού(εως την κατηγορία4-σε επομενη έκδοση θα προστεθούν και οι υπόλοιπες κατηγορίες-) όπως αυτός προβλέπεται στο Παράρτημα Β του Ν.4178/2013.

Στην έκδοση 1.73 προστέθηκαν και οι κατηγορίες 5 εως 8.(προσοχή:διαβάστε το πεδίο:"Εκτυπώσεις-->Αναλυτικός προυπολογισμός" στο μενού του προγράμματος για σωστές εκτυπώσεις).

Στην έκδοση 1.77 προστέθηκε και η δημιουργία των εντύπων που απαιτεί ο Ν.4178/13.Για αρχή προστέθηκε η δημιουργία-εκτύπωση της υπεύθυνης δήλωσης ανάθεσης/εξουσιοδότησης του ιδιοκτήτη στον μηχανικό.Θα την βρείτε στην επιλογή :"Εκτυπώσεις-->έντυπα" του μενού.

Στην έκδοση 1.80 προστέθηκαν οι κατηγορίες 8 εως και 16 του παραρτηματος Β του Ν.4178/2013.

Στην έκδοση 2.01 δημιουργείται και τυπώνεται όλος ο αναλυτικός προυπολογισμός(για όλες τις κατηγορίες εργασιών) του παραρτηματος Β του Ν.4178/2013 με συγκεντρωτικά αποτελεσματα ανα φύλλο, συγκεντρωτικά συνολικά αποτελέσματα και αυτόματο υπολογισμό του αριθμού παραβάσεων.Επίσης δημιουργείται και το αντίστοιχο αρχείο pdf έτοιμο για αποστολή στο ΤΕΕ.

Στο νέο πρόγραμμα (v.2.51t)εκτυπώνεται η αναφορά υπολογισμού προστίμων όπως ακριβώς παρουσιάζεται και στο επίσημο λογισμικό διαχείρισης δηλώσεων Ν.4178/2013 του ΤΕΕ.

Στην τελευταία έκδοση v.3.05 εκτυπώνεται η αναφορά υπολογισμού προστίμων περιλαμβάνοντας και τα φύλλα καταγραφής όπως ακριβώς παρουσιάζεται και στο επίσημο λογισμικό διαχείρισης δηλώσεων Ν.4178/2013 του ΤΕΕ.


Τι νέο υπάρχει στην έκδοση v.3.05   See changelog

Κυκλοφόρησε

  • Στο νέο πρόγραμμα (v.2.51t)εκτυπώνεται η αναφορά υπολογισμού προστίμων όπως ακριβώς παρουσιάζεται και στο επίσημο λογισμικό διαχείρισης δηλώσεων Ν.4178/2013 του ΤΕΕ.
  • Στην έκδοση 3.01 προστέθηκε και η σελίδα αναφοράς με τα φύλλα καταγραφής αυθαιρέτου.
  • Στην τελευταία έκδοση 3.05 διορθώθηκε πρόβλημα στην ρουτίνα όπου η παράλειψη εισαγωγής κατηγορίας αυθαιρέτου δημιουργούσε πρόβλημα στην εκτύπωση του φύλλου καταγραφής.

Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Δε με αφήνει να το εγκαταστήσω για λόγους ασφαλείας.

Λέι άγνωστος εκδότης.

 

Τι μπορώ να κάνω;

Μετά από αυτό το μύνημα(οτι ο εκδότης είναι αγνωστος) σου βγάζει αριστερά αν θες να κανεις install και να το παραβλέψεις.Πάτα install και θα το εγκαταστήσει.Το μύνημα οτι ο εκδότης ειναι αγνωστος σημαίνει οτι δεν μπορεσε να επαληθεύσει την ψηφιακή υπογραφη του δημιουργού του προγράμματος αλλά αυτο δεν σου δημιουργεί πρόβλημα ουτε στην εγκατάσταση ουτε στην εκτέλεση της εφαρμογής.

Link to comment
Share on other sites

Thodoris 4. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Θα πας στις ρυθμισεις ασφαλειας των windows και θα απενεργοποιησεις τελειως την προστασια των windows.Αυτο γινεται ειτε απο τον πινακα ελεγχου(ρυθμισεις ασφαλειας) ειτε στο κοκκινο εικονιδιακι που σου δειχνει κατω δεξια διπλα στο ρολοι.Οταν εγκαταστησεις το προγραμμα επαναφερεις την προστασια.

Link to comment
Share on other sites

Η έκδοση v1.6a είναι ενημερωμένη με τις αλλαγές που έγιναν στο φύλλο καταγραφής αυθαιρέτων απο το ΥΠΕΚΑ στις αρχές του 2014.Επίσης ειναι συμβατή με όλα τα λειτουργικά windows(από xp-sp2 και μετά).

Link to comment
Share on other sites

Θα ηθελα να ενημερωσω τους συναδελφους οτι η δομη του προγραμματος ειναι τετοια ωστε να ειναι εναρμονισμενη και με τις τελευταιες(9-9-2014)ερωτοαπαντησεις του ΥΠΕΚΑ και ιδιαιτερα με αυτες που αναφερονται στο αρθρο 9 του Ν.4178/2013 και τον υπολογισμο προστιμου με αναλυτικο προυπολογισμο.Η μασκα εισαγωγης δεδομενων του προγραμματος ειναι τετοια ωστε να επιτρεπει συνδυασμο παραβασεων των κατηγοριων 2,4,5 με την κατηγορια 3 αλλα και εισαγωγη παραβασεων ανα κατηγορια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.