Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

1 Screenshot

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Νέο πρόγραμμα fischer FIXPERIENCE. Το πρώτο στα Ελληνικά Πότε δεν ήταν τόσο εύκολο να υπολογιστούν οι αγκυρώσεις!

Το νέο λογισμικό fischer FIXPERIENCE αντικαθιστά όλα τα προηγούμενα δοκιμασμένα εργαλεία διαστασιολόγησης της fischer, του ειδικού στις αγκυρώσεις. Θέτει το νέο σημείο αναφοράς στην εύκολη διαστασιολόγηση αγκυρίων σε σκυρόδεμα. Το fischer FIXPERIENCE σχεδιάστηκε για να το χρησιμοποιούν στατικοί μηχανικοί, σχεδιαστές και εγκαταστάτες, που θέλουν να διαστασιολογήσουν τα έργα τους με ασφάλεια, αξιοπιστία και και οικονομία. Η ενσωμάτωση όλων των απαιτούμενων διεθνών προτύπων στο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για έργα σε όλη την υφήλιο.

Το νέο λογισμικό της fischer διαθέτει εργαλεία για διάφορες εφαρμογές και περιπτώσεις. Ο εύκολος τρόπος χειρισμού του κάνει την διαστασιολόγηση των αγκυρώσεων απλή και ευέλικτη.

Το FIXPERIENCE χωρίζεται σε τέσσερα υπο-προγράμματα:

  • C-FIX: Eίναι ένα πολύτιμο και εύκολο εργαλείο για την διαστασιολόγηση των αγκυρώσεων στα έργα σας, Είναι το πρώτο πρόγραμμα αγκυρώσεων στα Ελληνικά.
  • WOOD-FIX: Για τον γρήγορο υπολογισμό κατασκευαστικών ξυλόβιδων σε ξύλινες συνδέσεις.
  • REBAR-FIX: Για τη διαστασιολόγηση νέων αναμονών οπλισμού σε σκυρόδεμα.
  • MORTAR-FIX: Για τον υπολογισμό της κατανάλωσης υλικού (ρητίνης) των χημικών αγκυρίων fischer.

Παγκόσμιο

Η διαστασιολόγηση του προγράμματος λαμβάνει υπόψη τα εθνικά και τα διεθνή πρότυπα (ETAG 001 και Ευρωκώδικας EC2) και έχει πληθώρα επιλογών σε φορτία και μονάδες μέτρησης. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαστασιολόγηση αγκυρώσεων σε όλη την υφήλιο.

Εύκολο στη χρήση

Ο σχεδιασμός του νέου λογισμικού της fischer βασίζεται στις δοκιμασμένες και ελεγμένες υπολογιστικές ενότητες των προηγούμενων προγραμμάτων. Η εισαγωγή όλων των τιμών μέσα από την εργαλειοθήκη κάνει απλή και γρήγορη τη χρήση του, ενώ εμφανίζει τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο (real time) μέσω του παραθύρου αποτελεσμάτων.. Οι ευδιάκριτες ετικέτες και τα μεγάλα σύμβολα βοηθούν στην χρηστικότητα του λογισμικού.

Το fischer FIXPERIENCE αναγνωρίζει λανθασμένες εισαγωγές τιμών και λάθη στην γεωμετρία, εμφανίζοντας τις σχετικές ειδοποιήσεις στο παράθυρο μηνυμάτων. Αυτό βοηθάει να γίνει σωστά η διαστασιολόγηση της αγκύρωσης και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η προεπισκόπηση της αναφοράς αποτελεσμάτων σας επιτρέπει να πάτε πίσω στο στάδιο των υπολογισμών του προγράμματος. Έτσι, ο χρήστης έχει την σιγουριά να γνωρίζει ότι οι υπολογισμοί, και η τεκμηρίωσή τους, είναι πλήρως ιχνηλάσιμοι. Το πρόγραμμα WOOD-FIX, για παράδειγμα, υπολογίζει αυτόματα τα σωστά φορτία ανέμου και χιονιού της περιοχής, με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα. Εναλλακτικά, μπορούν να εισαχθούν χειροκίνητηα στο λογισμικό.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τρισδιάστατη ή δυσδιάστατη προβολή του σχεδίου. Η προβολή του σχεδίου μπορεί εύκολα να περιστραφεί 360°, να αλλάξει γωνία κλίσης και να μεγεθυνθεί χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Το πρόγραμμα εμφανίζει συνεχώς την υφιστάμενη κατάστασης των φορτίων και τις γεωμετρικές συνθήκες. Επίσης, το fischer FIXPERIENCE διαθέτει τη δυνατότητα εισαγωγής τρισδιάστατων σχεδίων CAD, πράγμα που σημαίνει ότι η διαστασιολόγηση μπορεί να απεικονιστεί σε πραγματικές συνθήκες. Με τη βοήθεια της «ζωντανής ενημέρωσης» (live update), το πρόγραμμα είναι διαρκώς ενημερωμένο. Το λογισμικό αναγνωρίζει πότε είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση (update) και επιτρέπει την αυτόματη λήψη και εγκατάστασή της.


Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 1.7   See changelog

Κυκλοφόρησε

Προστέθηκε η εφαρμογή:

INSTALL-FIX INSTALL-FIX: Σχεδιασμός και διαστασιολόγηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για στήριξη σωληνώσεων
 

Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.