Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

3 Screenshots

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Μια απλή εφαρμογή η οποία για όλες τις κατηγορίες σκυροδέματος υπολογίζει βασικά χαρακτηριστικά(θλιπτική,εφελκυστική αντοχή,μέτρο ελαστικότητας κτλ).Επίσης υπάρχει η δυνατότητα υπολογισμού βασικών εντατικών μεγεθών σε συνήθεις φορείς.

Στην νέα έκδοση 1.15 μπορεί να γίνει προμέτρηση βάρους οπλισμού πλακών,υπολογισμός As,υπολογισμός όγκου σκυροδέματος και αναλογίας οπλισμού.

Σε επόμενες εκδόσεις θα υπάρξει ενσωμάτωση υπολογισμού προμετρήσεων και άλλων δομικών στοιχείων και υπολογισμού εντατικών μεγεθών και άλλων φορέων για πλήθος φορτίσεων.


Τι νέο υπάρχει στην έκδοση v.1.15   See changelog

Κυκλοφόρησε

  • v.1.15.Προστέθηκε το εργαλείο των προμετρήσεων(πλάκες).
  • Like 2

Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Καλησπέρα. Ενδιαφέρουσα δουλειά. Τον υπολογισμό των εντατικών μεγεθών την κάνεις με Μέθοδο Πεπερασμένων Στοιχείων? Αν ναι, βάλε να εμφανίζονται και οι μετακινήσεις. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρίσκεις και τάσεις-παραμορφώσεις. Τέλος, στο βέλος κάμψης κάνε την μετατροπή σε mm. Είναι πιο ευανάγνωστο. Καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε modaristis καλησπέρα.Τα εντατικά μεγέθη τα υπολογίζω με βάση τους κλασσικούς τύπους διαστασιολόγησης διατομών που εύκολα μπορείς να βρείς π.χ σε ένα beton calender.Για τις μονάδες έχεις δίκιο.Ωστόσο στην έκδοση 1.15 που θα ανεβάσω πρόσθεσα το εργαλείο των προμετρήσεων που μου ζητήθηκε από άλλο συνάδελφο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.